Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проблеми със ставите и ставния хрущял? Има какво да направим!

В ставите се осъществяват движенията в нашето тяло. Въпреки че са различни по форма и големина, те представляват един добре смазан механизъм от хрущяли, ставна капсула, връзки и синовиална течност. Представете си, че всяко едно движение, което извършвате в ежедневието си, е свързано с активиране на този механизъм. А сега се замислете колко движения направихте само днес? Наистина са много и когато нещо в ставите не е наред, страда целият организъм.

Независимо от съвършената структура на всички ставни тъкани, те могат лесно да бъдат увредени. Увредите могат да се получат вследствие на възрастови изменения или усилени физически натоварвания, независимо дали при извършване на нормалните ни ежедневни задължения или практикуването на някакъв вид спорт. Други основни предразполагащи фактори са възпаленията в ставната област, наднормено тегло, травми и други предпоставки, увеличаващи компресията върху ставите.

Постепенно ставният хрущял губи своята функция да служи като „възглавница“ между костите и да намалява триенето при движение. Тогава вместо да изпитваме радост от движението, то се превръща в неприятно предизвикателство. Независимо от причината, увреждането на ставите е съпроводено с болка, която може да е с различна сила и продължителност. Други симптоми, които се появяват, са скованост, нарушена функция, оток и напрежение. В повечето случаи най-засегнати са коленните и тазобедрените стави, но проблемите не подминават малките стави на гръбначния стълб и ръцете. Това може да доведе до трудности в изпълнение на ежедневните дейности и дори до сериозно обездвижване, което води след себе си други неприятни последици за целия организъм.

Процесът на ставно увреждане, независимо от причините, е комплексен и поради тази причина е необходим комплексен терапевтичен подход, повлияващ всички аспекти от протичане на заболяването. И независимо дали проблемите са остронастъпили или хронични, навременната грижа е от изключително важно значение.

Иновацията в борбата за здрави стави е възможна с Реставит Макс. Реставит Макс съчетава опита и традициите заедно с най-модерните концепции за ефективна хондропротекция. Той съдържа 17 активни съставки, като прави това, което много други продукти не успяват – реставрира ставите!

проблеми със ставите
Реставит Макс помага при проблеми със ставите и ставния хрущял

Реставит Макс помага на хиляди хора още от далечната 2008г. В една-единствена таблетка от Реставит Макс е съчетано действието на 4, дори 5 от най-препоръчваните ставни продукти. Тайната за ефективността се крие в балансираната комбинация от четири комплекса от синергично действащи съставки, специално разработена, за да улесни движението. На първо място, комплексът изграждащ костно-ставните структури, e необходим за регенерацията на увредената хрущялна тъкан. Болката и възпалението се тушират от болкоуспокояващия комплекс, докато комбинацията от витамини и минерали действа антиоксидантно, подобрява минерализацията на костите и поддържа тяхната плътност. И тъй като малките детайли правят голямото предимство, уникалният RBC комплекс стимулира кръвоснабдяването в ставите и обуславя уникален механизъм, по който действа единствено Реставит Макс. Благодарение на него, необходимите за възстановяването на ставния хрущял компоненти достигат по-бързо и в по-големи количества в засегнатата област.

Реставит Макс е една революционна формула, която се е утвърдила като лидер в грижата за здравето на ставите. Наличен в аптечната мрежа и достъпен за всички, Реставит Макс облекчава болките при дегенеративни и възпалителни ставни заболявания и травми, като същевременно подобрява двигателните функции и устойчивостта на ставите към натоварвания. Комбинацията от активни съставки защитава и подхранва хрущялите и забавя процеса на хрущялна дегенерация. Всички съставки са в оптимални концентрации според предпоръчките за дневен прием, като Реставит Макс е изключително подходящ при хора с болки и скованост в ставите, съпроводени със затруднение в извършването на ежедневни дейности, включително качване и слизане по стълби. Също така, в дозировка от само 1-2 таблетки дневно е ефективен при наличие на артроза и остеоартрит, както и при възстановяване след травми и операции.

Лекари и фармацевти се обединиха около мнението, че Реставит Макс е най-ефективният продукт в грижата за ставите. Д-р Слави Станев (ДКЦ УМБАЛ “Св. Анна“ – София) изрази мнение, като каза: „Реставит Макс е първи избор в грижата за ставите и ставния хрущял, поради бързото си действие и липсата на странични ефекти.“

Произведен според всички стандарти за високо качество и ефективност, Реставит Макс продължава да връща усмивките и радостта от движението, като доказателство за това е доверието на лекарите и хилядите доволни пациенти.

Реставит Макс може да сe намери във всяка аптека, а също и онлайн на www.restavitmax.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *