Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да задържите любимият без да си съсипете живота?

Желанието да задържат мъж на всяка цена често изиграва жестока шега на жените. Те допускат грешки, които не само вредят на благосъстоянието, но застрашават и отношенията им

живота
Ако искате да задържите мъжа, бъдете себе си

Разберете какво пречи на жените да създадат пълен и траен съюз с така желания от тях мъж.

Повечето жени са готови буквално на всичко, само и само мъжът, когото са избрали, да остане с тях. Има такива, които се страхуват от самотата. Други страдат от комплекси или вярват, че мъжът (който и какъвто и да е той) трябва да бъде задържан на всяка цена. Дамите не виждат нищо срамно (в полза на призрачното щастие) да нарушават собствените си интереси и да пренебрегват нуждите, които имат. А щастието, преди всичко, зависи от това какво правим за себе си. То е резултат от онова, което е вътре в нас самите. Търсенето му в някой друг е заблуда. Грешка е и да държим отговорен човека до себе си за нашето собствено щастие.

Какво не бива да правите, за да задържите „мъжа на вашите мечти (или онзи, за когото вече сте омъжени)

Преклонение

Мъжете са привлечени от жени, които са си самодостатъчни. Такива, които обичат себе си и знаят своята стойност. Истинският, умен мъж не изисква хронично преклонение. Всички отдавна знаят, че само човек, който обича себе си (но не нарцистично!) е способен на пълноценна любов и към партньора.

Оправдава насилието

В нормалните отношения няма място за такива явления като злоупотреба, викове, обиди, насилие и диктатура. Ако човек изгради отношения, използвайки подобни насилствени методи, никога няма да има пълно взаимодействие с онзи, който е до него. Уплашената, унижена жена – от една страна, и тираничният манипулатор (вероятно страдащ от някакво психическо разстройство) най-често стигат или до бракоразводната зала в съда, или до болница, или до нещо по-лошо. Жената, която уважава себе си и се грижи както за физическото, така и за емоционалното си здраве, не оправдава и не понася насилието.

Избързвате до крайности

Някои дами имат доста неясна представа за това какво представлява „златната среда“ в личните отношения. Или са непристъпни и мистериозни извън всякаква степен, или вкарват мъжа в леглото още на първата среща. Здравословният баланс е добър и работи – това е доказано от времето. Например, една жена трябва да бъде обвита в приятна мистерия. Тя не обсъжда хората, но не говори и само за себе си. Умната жена се фокусира върху живота и отношенията си.

Криете състоянието си

Неомъжена, във връзка, омъжена, разведена, вдовица? Мъжът, който ви предлага да сте заедно, има право да зададе такъв въпрос и да получи ясен отговор. Материалният и социалният статус също е сериозен въпрос. Никаква връзка не трябва да започва с изневяра. Ето защо, опитайте се да сте откровени още в началото. Разбира се, за да не привличате ловци на богати булки, няма нужда да рекламирате просперитета си на всеки ъгъл … Може би това е индивидуален въпрос и зависи от вас до каква степен сте готови да разкажете за себе си. Но да покриете всичко в мистерия не е правилната стратегия.

Търпите неговото мрънкане и постоянното му оплакване

Дори и ако във вас се крият неизчерпаеми запаси от майчина нежност, хленченето и постоянното оплакване, както и обвиненията, че някой друг е виновен, би трябвало да ви отегчат на даден етап. В крайна сметка, не сте кошче за душевни отпадъци. Накарайте го да реши проблемите си. Само две силни и самодостатъчни личности ще изградят здрави взаимоотношения, всяка от които ще продължи да се развива и расте.

Прекалено силни сте

Не слагайте мъжката работа върху крехките си рамене. Необходимо е той да се почувства силен и незаменим. Често ли сте любовница, майка, счетоводител, водопроводчик, автомонтьор, строителен работник и лекар едновременно? Колкото повече жената поема, толкова повече мъжът, който е до нея, се отпуска. Оставете му поле за действие. Нека се докаже. Нека покаже и на какво е способен. А докато той върши нещо, което и вие може да направите, пригответе лека вечеря, похвалете го и му благодарете за добре свършената работа.

Забравяте за себе си

Присъствието на партньор (съпруг) не е причина да се лишавате от лично пространство, свободно време, любима работа, приятелки и т.н. Това е само върхът на айсберга. Много жени буквално припадат пред олтара на вазимоотношенията и предават своите мечти, идеали и ценности. Целият им живот се върти около любимия човек, неговите желания и страсти. Повярвайте, никой никога няма да оцени вашите жертви – дори и децата. И когато минат годините, ще си дадете сметка каква жертва сте направили, но ще бъде късно. И не само ще е късно, но и няма да има кой друг да обвините за собствения си провал и загубено време, освен себе си.

Играете роля

Опитвайки се да се адаптират към любимия мъж, повечето дами пробват различни роли. И това не винаги е жалко, но често е смешно. Някои жени се опитват да бъдат бляскави, други се правят на умни, трети се обличат като по времето, когато са били в гимназията, въпреки че отдавна са минали петдесетте. Нищо в живота (и още повече в личните отношения) не е по-лошо от лъжата и претенциозността. Умният мъж от километър усеща фалша, и това бързо съсипва взаимоотношенията, или пък е причина за хроничната липса на подходящ партньор за вас.

Бъдете себе си, скъпи жени. Бъдете естествени. В крайна сметка, мъжете може и да вършат глупости (от време на време), но не са малоумни (поне онези, които си заслужават усилията и вниманието). Ценете и уважавайте себе си, бъдете самодостатъчни и не се страхувайте от самотата. Много по-лошо е, когато времето минава в страх да не загубите човека до себе си, както и в непрекъснато чудене дали това е точно онова, което е трябвало да бъдете, направите или кажете, или е можело да направите, да бъдете или да кажете нещо друго и напълно различно.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *