ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Шокиращ съвет: как да задържите мъжа до себе си

Какви трикове трябва да използва една жена, така че любимият ѝ мъж да иска винаги да е наоколо? Как да го задържи, без да губи достойнство?

задържите
Дръжте мъжа не прекалено близко до себе си, а поне на една ръка разстояние

Има много съвети в тази насока, и не всички са работещи. Защо? Защото повечето случаи изискват индивидуална преценка и действие. Хората са различни. Но има и универсални решения, за които е нужно само лека пренастройка от страна на жената. От векове съществува една основна нужда за всеки човек, с която умната жена трябва да се съобрази.

Понякога се чудим защо прекалената загриженост и постоянна интимност разрушават отношенията и вкарват човек, без значение мъж или жена, в личната му „пещера на самотата“. Защо се случва това и как да опресним връзката ?

Днес ще се опитаме да обясним как съвременният мъж се ръководи в отношенията си с жената, възможно ли е да го задържим, и ако да – как?

Свободата, Санчо…

Според психолозите трайна и дългосрочна привързаност на мъжа се постига, когато жената му дава видима свобода в действията, делата и… помислите. В такива отношения мъжът се свързва с любимата жена със здрава нишка, страхувайки се да не загуби доверието ѝ завинаги. И най-важното – нейната любов.

Защо мъжете толкова често не успяват да останат във връзка? Независимо дали става въпрос за ранния стадий на влюбване или кризисния период на брака, може би сте забелязали, че вниманието на мъжа започва да се лута и интересът му към вас се охлажда. Първото нещо, което ви хрумва да направите в такава ситуация, разбира се, е да разговаряте. Ако мъжът твърди, че всичко е наред, но продължава в същия дух, идва време и за действия.

И ето какво препоръчват същите тези мъже…

В такава ситуация една жена трябва да скрие привързаността и вниманието си към любимия колкото е възможно повече. Подобен съвет изглежда шокиращ, дори глупав, но на практика работи по-добре от най-сложните женски трикове.

Ако дадете на мъжа усещане за раздяла, ако го накарате да се страхува за бъдещето на връзката ви, той със сигурност ще започне да мисли, че може да загуби най-ценното нещо, което има – вас.

За съжаление повечето жени действат много различно. Ровенето в личните дела, честите разпити, непрекъснатите въпроси карат мъжа още по-настойчиво да бяга от вас и да иска по-често да е навън. Да флиртува и да се среща с различни жени и да забрави за онази, която го чака у дома. Тайната е проста: колкото повече държите на мъжа, толкова повече той ще се старае да ви избягва.

Какво може да се направи?

Започнете да се държите като него! Живейте свой собствен социален живот. Като дадете лично пространство на любимия човек, ще му дадете и шанс да почувства отново радостта от живота. И когато мъжът е готов, той ще се върне. Или няма да се сети изобщо да бяга от вас. Защо? Защото не иска да е сам, въпреки непрекъснатите му опити да ви покаже и докаже точно обратното.

Колкото и шокиращи да са подобни съвети, струва си да се замислите, за логиката, която се крие в тях. Ако мъжът ви обича, такъв трик ще ви помогне да освежите отношенията. Е, ако чувствата му наистина са се охладили, ще успеете да разберете това навреме и няма да пропилявате ценно време в един неуспешен брак.

Не забравяйте да споделите тази полезна статия с приятелите си в социалните мрежи. Този нестандартен съвет може да спаси нечия връзка…

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *