Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекуват болни от COVID-19 с ударни дози витамин C

В най-засегнатия американски град – Ню Йорк, част от лечението на тежко болните от коронавирус е третирането с големи дози витамин C, пише The Post

витамин C
Витаминът се използва, докато тече и лечението с други медикаменти

Лекуват болни от коронавирус с големи дози витамин C. Д-р Андрю Уибър споделя, че в интензивните отделения, още при постъпването на нов пациент веднага му се вливат интервенозно 1500 милиграма от силния антиоксидант. Същото количество се влива по 3-4 пъти на ден.

Всяка от дозите е 16 пъти по-голяма от дневното количеството витамин C, което се препоръчва от здравните институции в САЩ.

Лечението с огромни дози от витамина се базира на експериментално лечение на болни от коронавирус в Китай. Според наблюденията на д-р Уибър, болните, които се третират с антиоксиданта, се справят много по-добре с вируса.

„Витамин C помага изключително много, но не се разгласява, защото не е специално лекарство за коронавирус”, казва докторът.

Витаминът се използва, докато тече и лечението с други медикаменти, като хидроксихлороквин, азитромицин и различни вещества за разреждане на кръвта.

Д-р Уибър споделя още, че при пациенти с COVID-19 се наблюдава драстично спадане на нивата на витамин C заради възпалителна реакция, която е причинененa от инфекцията.

„Абсолутно нормално е да се опитваме да поддържаме нормалните нива на витамина в тялото”, казва той.

Клиничните тестове, които ще определят доколко са ефективни интервенозните вливки на витамин C при пациенти с коронавирус, са започнали на 14 февруари в Ухан. В изследването участват 140 пациенти и се очаква то да приключи до месец септември.

Източник: nationalgeographic.bg

Витамин С + Цинк
Витамин C + Цинк – мощна защита в условията на грипна епидемия и Коронавирус COVID-19

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *