ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

13 признака на инфантилния мъж

Много жени напоследък се оплакват от нарастващия брой на инфантилните мъже. Думата „инфант“ се превежда като „принц“ или „дете“

инфантилния мъж
13 признака на инфантилния мъж

Това много точно показва двата основни компонента на инфантилния мъж, който приема себе си като подарък за всяка жена и има поведението на разглезено дете.

Как да разпознаете инфантилния мъж в ранен етап от запознанството?

В началото всеки се стреми да направи добро впечатление, дори и инфантилните мъже. Те се опитват да покажат своята по-добра страна, така че разпознаването на инфантилния мъж може да бъде трудно.

Но психолозите твърдят, че някои признаци все още могат да подскажат неприятни черти от характера и така да се избегнат възможни разочарования в бъдеще.

Как да идентифицираме инфантилния мъж?

1. Ярък егоцентризъм

Преживяванията ви, тревогите и вашите чувства са чужди на инфантилния мъж: той никога няма да погледне на проблема от ваша страна. Това се случва, защото инфантилният мъж е егоист. Той не може да се влюби, защото в живота си вече има една основна любов – любовта към него самия. Следователно целият свят трябва да се върти само и единствено около неговите желания и нужди. Той няма да се грижи за никой друг, освен за себе си.

2. На мама детето!

Всички хора обичат майките си, но тук любовта прехвърля разумните граници. Често такъв мъж е израснал в непълно семейство или със силна майка. Здравето и благополучието на мама винаги са на първо място. Нейният опит и знания надхвърлят наличната академична информация. Заради нейното одобрение, образцовото момче ще пожертва както своите интереси, така и тези на семейството си.

3. Неспособност да се справя с ежедневните задължения

Един от признаците на зрялата личност е способността да се справя с ежедневните проблеми и задължения. Ако вашият мъж не обръща внимание на външния си вид и чистотата на дома, тогава най-вероятно той е заседнал в образа на небрежен тийнейджър. Такива партньори очакват от жената да поеме решаването на всички домашни, както и на неговите лични проблеми, докато той прекарва времето си в компютърни игри.

4. Прехвърляне на отговорността

Всички са виновни. Той е заобиколен от „незначителни личности“, които само чакат шанса да се „издънят“. Такъв мъж често сменя работното си място, но само защото другите са виновни, завиждат му и го мразят. Шефът е посредствен, бившата съпруга постоянно иска пари, а останалите жени не са нищо повече от напористи „златотърскачки“.

5. Кариерно безразличие

Такъв човек проявява безразличие към материалните ценности. Доволен е от минималната си заплата, бяга от всичко, което има общо с работата и отговорност. Често той няма постоянна работа или преживява от случайни приходи. Около него има твърде много интересни неща, за да прекарва времето си в офиса, а разполага и с родители, които винаги са готови да му помогнат. Той изобщо не е против да намери прекрасна жена, която да поеме всички грижи за него, разбира се, „временно“.

6. Невъзможност за боравене с пари

Той ще похарчи цялата си заплата само за няколко дни или ще вземе бърз заем за моментна прищявка. Битовите сметки, които трябва да се плащат, са толкова скучни! Винаги може да вземе пари назаем и да ги върне по-късно, или пък изобщо да не ги върне. И дори фактът, че дължи по малко на всеки, не го кара да се „вземе в ръце“ и да си оправи задълженията.

7. Тийнейджърски хобита

Ако подрастващите момчета губят време като разглеждат комикси, компютърни играчки или гледат аниме, това не е изненадващо. Но когато възрастни мъже прекарват цялото си свободно време в такива занимания, това е добра причина да се замислите: що за съвместен живот ще имате с такъв мъж?

8. Не понася критиката

Вечното момче“ реагира на всякакви коментари и забележки – обижда се, затваря се в себе си и си тръгва.

9. Не понася болка

Инфантилният възрастен не може да издържи никакъв дискомфорт и като малко дете очаква повишено внимание към себе си. Той ще изисква да вървите на пръсти, ако нещо изведнъж го стресира или пък му причини емоционален дискомфорт. От вас зависи дали искате да живеете така през целия си живот.

10. Вечният съперник

Инфантилният мъж може сериозно да се обиди на жена си, ако тя обръща повече внимание на децата. Предпочита да яде само това, което е приготвено за тях или за болен член на фамилията. Изисква специално отношение и се бори за първо място в семейството.

11. Мечтател

Той просто прелива от идеи! Такъв мъж е в състояние да очарова всяко момиче като непрекъснато обяснява как печели много пари, как гради главозамайваща кариера и познава хора с положение в обществото, които просто нямат търпение да му помогнат! Но всичко това е на думи. В действителност, истината е съвсем различна. Но нищо, утре той ще измисли нещо друго.

12. Облича се като тийнейджър

Облеклото е отражение на нашето вътрешно състояние. Вечното момче – на лицето му няма бръчка и има гъзарски маратонки на краката. На главата си слага модерна шапка, но в нея не се задържа нито една сериозна мисъл, а погледът му е празен като на човек, който изобщо не се интересува от онова, което го заобикаля. Ако това ви харесва – тогава продължете напред!

13. Мрази да планира

Такива мъже не могат да живеят по правилата и не знаят как да разпределят времето си. Инфантилът рядко държи на думата си. Плановете за бъдещето будят у него желание да избяга. Невъзможно е да се разчита на такъв човек. Той може да обещае и да не изпълни обещаното. Възможно е и да определи дата за сватба, но циклично ще я променя, и няма да има никаква гаранция, че семейният живот с него ще се случи, макар и някъде в необозримото бъдеще.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *