Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как мъжете „тестват“ жените в началото на връзката?

Има поне 5 начина, с помощта на които мъжете могат да тестват жените в началото на връзката

връзката
Как мъжете „тестват“ жените в началото на връзката?

1. Проверка за личното време и пространство

Мъжът може да ви каже, че много цени собственото си време и пространство. Че има много и различни интереси и хобита, и че обича да се вижда често с приятелите си. Той много внимателно ще изслуша вашия отговор след едно такова твърдение. Тоест дали веднага ще започнете да му „забранявате“ да се вижда с приятелите си толкова често, колкото е свикнал?

Грешка е да кажете още в самото начало, че трябва да прекарвате цялото си свободно време заедно. Мъжете наистина ценят свободата си и затова искат да знаят, че няма да станете зависима от него, и че няма да ограничите свободата му веднага щом започнете да се срещате с него.

В крайна сметка той иска да ви се хареса такъв, какъвто е – с неговите интереси и хобита. Последното нещо, което му трябва е да го промените по някакъв начин и да станете емоционално зависими от него. Запомнете това.

2. Проверка за комерсиалност

Тук всичко е просто: в началото на вашата връзка ви кани в някоя евтина кръчма и наблюдава как ще се държите – дали ще сте разстроени и разочаровани или не. Може да ви предложи просто да се разхождате заедно в парка или да поседите в колата му и чак тогава да пиете кафе някъде, а след това ще каже, че всеки ще си плаща консумацията, за да види реакцията ви.

И последният, така да се каже, „рицарски ход“ е да ви покани в добър ресторант, да вечеряте там, и когато получите сметката, да каже че е забравил портфейла си у дома и след това да наблюдава реакцията ви – вие плащате без протест вечерята или отказвате, дори ако например обещае, че ще ви върне тези пари.

Освен това, мъжът може да ви попита на първата ви среща, например, дали според вас жена трябва да работи, когато вече има семейство? Колко, според вас, трябва да печели един мъж на месец? И също така може да спомене небрежно, че е обикновен „бачкатор“ и че няма много пари, а след това внимателно да наблюдава вашата реакция на думите му.

Наистина, важно е мъжете да не са само „разходка с портфейл“ във вашите очи. Но често те изпадат в параноя, и тогава почти всяка жена, според тях, е меркантилна и дребнава.

3. Проверка на вашите стандарти и ограничения

Мъжът може умишлено да направи нещо нередно, например да обещае да ви се обади и да „забрави“. Или внезапно да анулира плановете ви за уикенда, без изобщо да обясни какво е наложило тази промяна.

След това, сякаш нищо не се е случило, той се обажда отново и ви кани да се срещнете някъде, но в същото време наблюдава как ще се държите – дали ще отхвърлите по-ранното му неуважително отношение или просто ще затворете очи. А може би вие достатъчно много уважавате себе си и няма да искате да продължите да се виждате, щом той си позволява да прави каквото си иска…

В зависимост от това как ще реагирате в такава ситуация, мъжът ясно ще разбере за какво сте готови да се примирите, как може да се държи с вас и как категорично не бива да се държи, освен ако, разбира се, не иска да ви загуби напълно.

Затова жените трябва да имат свои собствени стандарти в отношенията и ясни граници на това, което е допустимо, защото именно такава жена ще предизвика много повече уважение и интерес от страна на мъжа, отколкото ако винаги е съгласна с всичко, готова е просто да се примири и да затвори очи за онова, което мъжът си позволява, волно или неволно.

4. Тест за ревност

Вашето кандидат-гадже ви казва, че сред приятелите му има много жени-приятелки и той е в добри отношения с тях, а след това очаква реакцията ви – ще изпаднете ли в истерия и ще вдигнете ли скандал със сцени на ревност по този въпрос, или, например, спокойно ще отговорите, че и вие имате мъже-приятели, с които с които се разбирате отлично. И тук, между другото, вече можете да разберете как самият той се отнася към такова приятелство с противоположния пол, но от ваша страна.

5. Проверка за вашата наличност, тоест за секс с вас

Мъжът може точно на първата, или максимум на втората среща, да започне да намеква за секс. По този начин той „сондира почвата“ – съгласна ли сте или не. Ако имате намерение да откажете, тогава можете да кажете ясно и уверено „не“. По този начин той ще знае, че искате сериозна връзка и няма да се съгласите на по-малко. И най-важното е, че не се страхувате да го „уплашите“ и да го загубите, което означава, че цените и уважавате себе си.

Мъжът ще бъде много повече привлечен от такава жена, дори и ако сексът е всичко, от което се нуждае. Ако веднага се съгласите да си легнете с него – за мъжете това често е сигнал, че искате да му се харесате и се страхувате да не го загубите. Затова, ако си мислите, че като се съгласявате на всичко, което той предлага, можете да го задържите, ще се окажете в положението на жена-пеперуда. и в крайна сметка, много е вероятно да го загубите.

Някои изводи от казаното дотук

Разбира се, има и изключения, при които дори след секс на първа среща, отношенията продължават да се развиват и се стига до сватба. Но все пак имайте предвид следното – вашата стойност в очите на мъжа, който желаете, автоматично намалява, защото е трудно да се оцени нещо, което не изисква почти никакви усилия от нас.

Мъжете искат да се чувстват победители. Но, малко са онези, които се радват на всяка лесна победа.А и кой би уважавал човек, който не може да откаже на никого и нищо.

Следователно изборът, разбира се, е само ваш – бъдете достъпни още на първата или втората среща. Но не за да „задържите“ мъжа, а просто защото така искате. Е, ако ви е твърде рано, тогава просто си признайте. Във всеки случай вие решавате как да реагирате. Основното нещо е да не съжалявате за нищо по-късно, защото всичко това е вашето преживяване. Успех!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *