Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спад в имунитета? Ето решението как да се справите!

Състоянието и функцията на имунната система зависи от начина на живот и отношението ни към тялото

слаб имунитетНашата имунна система се състои от антитела и лимфоцити. Тя не работи самостоятелно, а заедно с други системи, като например щитовидната жлеза, костен мозък и други. Тя е отговорна за едни от най-сложните и отговорни процеси в тялото. Бори се с инфекциозните причинители и образува антитела. Освен това, тя има свойството да запомня вирусите, за да може друг път да не възникне заболяване. Но, за да може имунната система да функционира нормално, е необходимо да спазваме здравословен начин на живот, да приемаме витамини и минерали, които не можем да си набавим достатъчно чрез храната.

Всяко едно заболяване, от лека настинка до раково заболяване, първо преминава през имунната система, преди да порази организма. В  момента, в който дадения вирус или бактерия се определи като причинител, имунната система се активира и го унищожава. Но, когато имунната защита е понижена, рискът от възникване на заболяване значително се увеличава.

Кои са симптомите на отслабена имунна защита?

–чести настинки
–главоболие
–подуване на лимфните възли
–хронични инфекции

Кои фактори, оказват влияние върху имунната си система?

1.Важно е количеството и качеството на съня

сънПроведено е проучване в университет в Чикаго върху студенти и се установява, че при тези студенти, които спят 4 часа в продължение на 6 дни, се образуват антитела наполовина от тези, които спят нормално. Когато има недостиг на сън, стойностите на кортизола са високи и това благоприятства развитието на болестотворни процеси. За да може имунната система да функционира по нормален начин, на един възрастен човек са му необходими между 7 и 9 часа сън.

2.Физическата активност предпазва от боледуване

По време на физическа активност в мозъка се освобождават някои вещества, които са отговорни за доброто настроение, тонуса, като се подпомага и борбата на имунната система срещу инфекциите. Разхождайте се минимум 30 минути на ден.

3.Намалете сладките храни

Сладкото потиска дейността на левкоцитите и този ефект продължава няколко часа след консумацията. Затова е важно да приемате храни, богати на Витамин С и Е, Цинк и бета-каротин. Храни, които се препоръчват: цитруси, ягоди, горски плодове, моркови, ябълка, грозде, киви, спанак, картофи, лук. Пилешката супа и суровият чесън са изключителни подходящи в борбата с грипа.

4.Стресовите фактори

Когато сте подложени на хроничен стрес силно се понижават защитните сили на организма. Пробвайте да медитирате. Изследвания доказват, че след 2 месеца медитация, тялото започва да образува много по-голямо количество антитела.

5.ВИТАМИН В17 Комплекс прави чудеса за организма!

Витамин В17 вече е достъпен и у нас!

Витамин В17 е силен имуномодулатор

Хранителната добавка Витамин В17 Комплекс е незаменимо средство за усилване на имунната защита. Неговите свойства са известни в целия свят. Основните съставки, които участват в съдържанието са гъба Кладница, плодове от Облепиха, Гъба Рейши и ядки от кайсии. Комбинацията от всички тези компоненти водят до регенерация на клетките и по този начин се възвръща нормалното състояние на имунната система. Нарича се също Лаетрил или Амигдалин.

Какво представлява Витамин В17 Комплекс?

Това е средство, което съдържа пречистен амигдалин. Съединението, се намира в редица семена, ядки на много плодове, боб и други растителни храни.

Тялото разгражда Лаетрила до 3 съединения- Циановодород, Бензалдехид и Глюкоза. Водородният цианид изглежда е основното съединение, отговорно за ползите за здравето. Смята се също, че е основната противоракова съставка. Има няколко възможни теории за това как Витамин В17 Компплекс може да се бори с рака. Едната твърди, че раковите клетки са богати на ензими, които превръщат лаетрила в цианид. Тъй като цианидът убива клетките, това означава, че раковите клетки ще бъдат унищожени. Другата теория твърди, че ракът се причинява от недостиг на Витамин В17. Последната теория твърди, че циановодородът, който се получава при разграждането на Лаетрила, ще промени pН на раковите клетки към по-кисело и по този начин ще се предизвика смъртта на клетките.

Защо да приемате Витамин В17 Комплекс?

–той е напълно 100 % натурален продукт
–благодарение на специфичното отношение между биологично активните съставки се постига максимален ефект
–действа като силен имуномодулатор
–няма странични ефекти
–гъбата Кладница поддържа нормалните стойности на глюкозата в кръвта, артериалното налягане и мазнините
–плодовете от Облепиха водят до по-голяма еластичност на кръвоносните съдове
–гъбата Рейши действа като естествен антибиотик
–зарежда организма с жизненост, има укрепващ ефект върху здравето
–убива раковите клетки
–препоръчва се приема след проведени процедури по химио- и лъчетерапия
–забавя процесите, свързани със стареенето

В състава на Витамин В17 Комплекс участват :

Гъбата Рейши има удивителни свойства за тялото
През 2009 година е проведено проучване, публикувано в Bioorganic & Medicinal Chemistry, в което се описват благоприятните свойства на полизахаридите в гъбата Рейши. Те засилват имунната защита на организма и предпазват от развитие на рак. Установено е, че тя не само предотвратява развитието на рак, но и елиминира вече съществуващи туморни клетки в организма.

Гъба Кладница- редица лечебни свойства
В гъбата Кладница се намира веществото бета-глюкан, който има свойството да инхибира растежа на туморните клетки, да подпомага на организма да се бори с вирусите, да засилва имунната защита на организма и да поддържа в норма стойностите на глюкозата. Тя предотвратява развитието на язва, участва в отстраняването на радиоактивните елементи, спира процеса на атеросклероза, притежава укрепващ ефект върху имунната активност.

Облепиха- забавя процесите на стареене, предпазва сърцето и очите
Плодовете на Облепиха имат свойството да забавят процесите на стареене и влошаването на когнитивните способности. Освен това, има свойството да елиминира възникнали вече ракови процеси.

Кайсиевите ядки се приемат за новата суперхрана
Изследователите не спират да изтъкват техните противотуморни свойства. В тях се намират белтъци, фибри и голямо количество полезни мазнини. Наличието на есенциални мастни киселини в кайсиевите ядки има важно значение за здравето на човешкия организъм. Те не се синтезират в тялото и затова е необходимо тяхното внасяне чрез храната или под формата на хранителни добавки.

ПОРЪЧАЙТЕ ВИТАМИН В17 Комплекс ТУК!!!

„Приемайте Витамин В17 Комплекс като профилактика срещу рак“, споделя доц. Д-р Мария Папазова

мария папазова
доц. Д-р Мария Папазова

„Приемът на Витамин В17 Комплекс е изключително лесен и удобен- той е под формата на капсули и се приема след хранене заедно с вода. Най-важното свойство на Амигдалина е, че убива раковите клетки. При приемането на кайсиевото масло, Витамин В17 Комплекс успява да премине свободно в нашето тяло, да пропусне нормалните клетки и да достигне до раковите. Маслото от кайсиеви ядки е много лесна антиракова профилактика. Освен това, има благоприятен ефект върху клетките, стабилизира клетъчните мембрани, подобрява лигавицата на белите дробове и синтеза на колаген, увеличава имунната защита и по този начин се намаляват астматичните пристъпи.“

„Преди 1 година ми беше съобщена тежката новина, че на баща ми му остава 1 месец живот“, споделя Калина

Преди 1 година ми беше съобщена тежката новина, че на баща ми му остава 1 месец живот. И на най-големия ми враг не пожелавам да се чувства така, както аз в този момент. Но тогава мъжът ми спомена за негов приятел със същия здравословен проблем. Благодарение на Витамин В17 Комплекс, човекът постигнал големи резултати и днес е жив и здрав. Поканихме го на вечеря и отворихме сайта на Lekuva.net. Поръчахме Витамин В17 Комплекс. Аз не бях много запозната с него, но жената, която записа поръчката, ми обясни повече. И така мина една година.. и баща ми е жив! Изключително благодарна съм и се радвам, че опитахме Витамин В17. Бъдете живи и здрави!

Ето още няколко писма от доволни клиенти от Витамин В17 Комплекс:

„За дъщеря ми го доставихме от Украйна. Това беше преди 6 години, защото още го нямаше в България. Помага категорично!“, споделя Жасмина Чукова.

„Препоръчван е от мен и използван от моите пациенти- има видими резултати“, споделя Теменужка Атанасова.

„Препоръчвам на всички хора, които имат рак, да опитат задължително Витамин В17!. Той е един от най-силните убийци на раковите клетки заедно с мед, куркума, джинджифил, сода и масло от канабис“, споделя Валери Иванов.

 

„Реалност или мистерия е антираковото свойство на Витамин В17?“, споделя Проф. Петър Манолов

 

проф. петър манолов
проф. Петър Манолов

В последно време широко се коментира новината, че е открито средството против рак. Това средство за голяма изненада се е получило чрез изолиране от костилките на кайсиите и се нарича Амигдалин. Твърди се, че изолираното вещество е универсален лек срещу рака. Лечението с Витамин В17 цели да се укрепи имунната защита на организма, за да може да го предпази от евентуално метастазиране и рецидивиране. Този сложен процес се осъществява, когато молекулата на Амигдалина се срещне с раковата клетка. Разпада се на 2 молекули глюкоза, 1 молекула циановодород и 1 молекула бензалдехид. Всъщност, бензалдехидът е основният фактор за унищожаването на раковата клетка. Витамин В17 не е токсичен за нормалните клетки. Причината за това е, че те съдържат ензима роданеза, който го неутрализира. „

„Оригиналният Витамин В17 наистина помага!“, споделя Трифон Каменаров

трифон каменаров
Трифон Каменаров

Преди година ми беше съобщена тежката новина, че страдам от рак. Препоръката на лекарите беше да се подложа на химиотерапия. Аз съм интелигентен човек- седнах и проучих в интернет какви са коментарите на хората, как се чувстват и какви са последствията. Реших на собствен риск да не се подлагам и да потърся алтернативни методи. Попаднах на статия в lekuva.net и започнах да чета. Много учени, онколози, пациенти пробвали Витамин В17, гарантираха, че наистина помага. След няколко месеца прием, посетих лекаря си и той не можеше да повярва. Показателите ми се подобряваха. Обнадежден, аз продължих да пия Витамин В17!

„Благодарение на Витамин В17 повиших значително имунитета си!“, споделя Камелия Дончева от Варна

камелия дончева
Камелия Дончева от Варна

Аз съм човек, който всяка зима боледува по няколко пъти. Исках да сложа край на това нещо и започнах да приемам Витамин В17. Миналата зима изобщо не се разболях и това го дължа единствено на Витамин В17. Той повишава имунитета и държи болестите далеч от мен!

 

Лаетрил- един малко познат витамин за хората

 

Доц. Александър Пенков
Доц. Александър Пенков- Хранене и диетика

Амигдалинът е съединение, което може да се изолира от семената на редица плодове, например праскови, бадеми, кайсии, нектарини, кашу и други. Витамин В17 е определен като „добро химиотерапевтично средство“, което избирателно унищожава раковите клетки. Още 2500 години преди новата ера горчивите бадеми са се използвали като средство за лечение на кожни тумори. Населението, живеещо в северозападна Индия и планините в Каракорум в Азия, боледуват много рядко от рак, защото консумират храни богати на Лаетрил. През 80-те години са извършени проучвания от Доктор Канемацу Шункиура в Онкологичния център в Ню Йорк, при който е приложен В17 на опитни плъхове. Наблюдава се изчезване на тумора, предизвикан от инжектиране на ракови клетки. Други 30 изследвания доказват ефективността, например в Европа е приложен В17 на 150 болни и по 50% от тях се наблюдава значително подобрение“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *