ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бързи и лесни за приготвяне: Тези рецепти прочистват артериите

Запушването на артериите е доста сериозен проблем, който може да причини летален изход

Всеки е наясно колко опасно може да бъде запушването на артериите. Този процес е изключително опасен за сърдечно-съдовата система.

В този материал ще научите лесни рецепти за напитки, които ще ви помогнат успешно да прочистите артериите си и да предотвратите натрупването на холестеролна плака по стените им.

прочистват артериите
Лесни рецепти за прочистване на артериите

Имайте предвид, че запушването на артериите води до появата на редица рискови заболявания като хипертония, атеросклероза и сърдечна недостатъчност. Можете да ликвидирате натрупването на мазнини и токсини с две напитки, които са изключително бързи и лесни за приготвяне.

Рецепта №1

За да си приготвите толкова полезния чай от розмарин, са ви нужни 1 ч.л. от билката и 250 мл. гореща вода.

След като водата е завряла, добавете розмарина и покрийте чашата. Оставете напитката да престои 2-3 минути. След като вече се е охладила и е достигнала стайна температура, я прецедете и чаят е готов. Трябва да приемате от този лечебен чай по 3 чаши дневно. Това трябва да се случва 20-30 минути преди всяко хранене.

Рецепта №2

Чаят от босилек също е изключително полезен за артериите. За да си го приготвите, са ви нужни 1 с.л. от билката и 250 мл. вода.

Сложете чашата вода да заври и след това добавете босилека. Сложете капак върху съда и оставете да престои така в продължение на 10 минути. След като чаят се охлади до стайна температура, прецедете и изпийте.

Приемът на една чаша чай от босилек на празен стомах е повече от лечебен. Достатъчно е да изпивате само по две чаши от този чай на ден. Трябва да приемете първата чаша чай сутрин на празен стомах. Втората чаша чай от босилек за деня изпийте на обяд. След като сте приемали чая в продължение на 2-3 седмици, направете почивка за 7-10 дни и отново повторете процедурата.

Източник: zdrave.to,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *