Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Премахване на зъбен камък в домашни условия – вижте какво помага!

Ще останете очаровани от резултата

Плаката и зъбният камък са проблем за много хора. Вероятно сте наясно, че поддържането на добра устна хигиена не е никак лесна задача…

Стоматолозите съветват първо да измиете зъбите си с четка и паста за зъби в продължение на 2-3 минути. След това е необходимо да ги почистите с конец. По този начин ще сте сигурни, че сте почистили правилно междузъбното пространство. Именно на тези места се събират остатъци от храна и стават причина за появата на кариеси.

премахване на зъбен камък
Премахване на зъбен камък с кокосово масло

Но дори да спазите тези съвети, трябва да знаете, че ароматното сутрешно кафе например сериозно оцветява зъбите. И това е по-малкото зло, което причинява! Истината е, че то благоприятства разпространението на лошите бактерии. Но можете да неутрализирате това негативно въздействие върху зъбите и да се избавите от плаката и зъбния камък. За целта ви е необходим един-единствен продукт – кокосово масло.

За да се избавите от плаката и зъбния камък, се нуждаете от 2 с.л. кокосово масло. Сложете го в устата си и жабурете в продължение на 5-10 минути. Не трябва да гълтате течността, а да я изплюете.

Това средство ще почисти идеално зъбите и устната кухина.

Освен това чистото кокосово масло може да се използва за пречистване на кръвта. Този продукт е невероятно мощно средство за предотвратяване на онкологични заболявания.

Ако забъркате равни количества сода бикарбонат и кокосово масло, ще получите невероятна паста за почистване на лицето. Измивайте го всяка вечер с нея и ще забележите как само след няколко дни кожата ви ще изглежда много по-освежена.

Източник: zajenata.bg, Pixabay.com

кокосовото масло
Полезното кокосово масло

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *