При ставни болки и шипове – рецептата на Валя помага

Един изпитан метод, който може да ви помогне при болка в ставите и шипове

Ако страдате от болка в ставите и шипове, можете да изпробвате следния метод. Рецептата е на Валя Георгиева и е публикувана във Фейсбук страницата „Здравни теми“.

„Купувате сяра за пиене от аптеката. Изсипвате едно пакетче сяра върху вестник. Краката потапяте в леген с гореща вода за 5-10 минути, за да се отворят порите на кожата на стъпалата.

болка в ставите
При болка в ставите

Изваждате краката от горещата вода и без да ги бършете, както са мокри, стъпвате върху сярата, която е на вестника. Стоите така докато краката изсъхнат от водата сами и както е полепналата сяра по тях, обувате чорапи и така преспивате.

Това се повтаря 10-14 вечери. Използвайте едни и същи чорапи. Процедурата се прави пролет и есен.

При този метод още на четвъртия ден ще усетите освобождаване на прешлените на целия гръбнак. Сярата се засмуква през порите и се разнася по тялото и гръбнака чак до врата. За да се уверите в това, когато започнете процедурата, сложете на ръката си сребърен пръстен – когато станете сутринта, пръстенът ще е почти черно-син. Макар че сярата е на краката, пръстенът на ръката ще почернее, защото среброто в контакт със сярата потъмнява.“

Източник: ФБ страницата „Здравни теми“, Pixabay.com

болка в ставите лечение
АРТРОМИН помага при болка в ставите

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.