Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта на Чингис Хан чисти глисти и паразити

Какво представлява рецептата на Чингис Хан? Нещо изключително елементарно и ефикасно

Чингис хан
Чесънът е използван от легендарния Чингис хан за здравето на неговите воини

Този метод е осъвременен от руския лечител Александър Огулов.

Великият пълководец е трябвало да се грижи не просто за воини, а за цели орди.

Александър Огулов за рецептата на Чингис Хан
Александър Огулов

Човек се разболява от наличието на паразити, започва лекцията си руският лечител и известен здравен лектор Александър Огулов. Има случаи, в които паразитите в човешкото тяло не просто пребивават в него, но и го разрушават. И това разрушение, това непрекъснато болестно състояние се изразява в постоянна умора, отпадналост, липса на сили. Най-простият лек е да погълнете чаша ситно нарязан чесън. Тоест, да се глътне, а не да попада в стомаха смлян.

На изток все още съществува този метод на лечение. В Тибет монасите също използват тази рецепта, и често предлагат на посетителите в техните манастири да погълнат малко чесън. Но тибетската рецепта е малко по-различна, споделя личните си впечатления Огулов. Чесънът е ситно смлян, яде се с лъжица и предварително е полят със сок от сливи или с доматен сок.

Прочистване на червата от паразити с чесън

Чесънът трябва само да се поглъща, не е добра идея да се дъвче. Ако се дъвче, това означава удар върху стомаха, сърцето и панкреаса. Добре е да няма дори сок. Затова е добре да се подсуши предварително, например с кухненска хартия. Използвайте малка лъжичка, за да може да го погълнете. Най-доброто време за тази манипулация е да се прави вечер, поне час-два преди лягане. Това се налага заради миризмата на чесъна, която е неприятна за околните. Едно време не е било така, но днешното общество е различно. Другата разлика между нас и воините на Чингиз хан е и по-здравия стомах, който древните хора са имали. Разликата в храненето няма как да не се отрази. Отразява се и околната среда, както и забързания начин на живот, който живеем днес.

Но представете си, докато чесънът минава през червата, той е като метла – помита по пътя си всичко – различни паразити, тения, кръгли червеи, малки, едри – всичко, на което се натъква. Тъй като не е смлян, чесънът се усвоява по-бавно от организма. Неговото поетапно разложение прави възможно по-дългото му действие, и оттам – по-добрата му работа.

Чесънът почиства организма от бактерии, гъбички, вируси и паразити

Процесът на прочистване започва с подготовката на тялото. В деня, в който е взето решението за използването на тази рецепта, последното хранене трябва да бъде не по-късно от 20 часа. В 21-22 часа се изяжда една ябълка. След което, нарязан на ситно, чесънът в количество от половин до една средно голяма глава, и нарязан на малки порции, се поглъща с помощта на чаена лъжичка (без дъвчене), и се прокарва с нещо кисело. Това може да бъде обикновен айран, саламура от кисело зеле, от кисели краставички или доматен сок.

Паразитите живеят в стомаха, без значение дали ги усещаме или не

Можете да използвате различни сокове, например идеалният случай е прясно изцеден от целина, моркови, ябълки или комбиниран.

В случай на дискомфорт в корема след поглъщане на чесъна, леко потискайте областта на появилата се болка през предната стена на корема, докато тя изчезне.

Сутринта на следващия ден се изпива отново чаша саламура от кисело зеле или се използват някои от вариантите, изброени по-горе.

Около 16 часа се прави клизма, за да се облекчи интоксикацията от мъртвите паразити, както и да се премахнат още живите, но отслабени индивиди.

За клизмата ще ви е необходим около 2 литра разтвор

Разтворът за клизмата се приготвя, както следва: лайка 2-3 супени лъжици се варят в два литра вода. След охлаждане и филтриране на разтвора, се прибавя чаена лъжица морска сол и чаена лъжица ябълков оцет.

Когато направите клизмата, препоръчително е да ползвате тоалетна тип клекало, а не седало. Може да използвате и нощно гърне, за да можете да видите какво излиза от вас (глисти, кръгли червеи, тения). Самите изпражнения ще имат доста по-различен цвят, заради това, че са „обрали“ всичко онова, което наричаме паразити. Не е задължително това да са глисти, разбира се. Повечето от вредителите не са видими с просто око, но се усещат, по миризмата.

След подобна процедура, понякога, тялото на човек може да мирише неприятно за ден или два. Затова е препоръчително да я правите в края на седмицата, когато не е необходимо да ходите на работа.

Александър Огулов автор на метода на висцералната хиропрактика няма висше медицинско образование. Но това не му пречи да се лекува с почти всяка болест и да провежда семинари на медицински факултети в европейски и американски университети.

уред за сребърна вода
Сребърната вода помага при много здравословни проблеми


Източник: youtu.be

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *