Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

9 неща, от които да се отървете и едно, което да направите преди Нова година

Скоро часовникът ще започне отброяването на новата 2020-та година. Всеки път по това време очакваме магия и радост от онова, което предстои

година
Отървете се от ненужното, посрещнете Новата година с нови очаквания

Можем и сами да направите нещо, така че благоприятните промени да не отнемат много време и да се случат възможно най-скоро. И така, от какво трябва да се отървете в навечерието на Коледа, така че да имате късмет и успех през Новата 2020-та година?

1 януари, в разбирането на повечето хора, е нова, току-що отворена страница от живота. Колко често даваме обещания, че през Новата година ще минем на диета, ще се откажем от тютюнопушенето, ще се запишем за фитнес и ще започнем да изучаваме някакъв нов език? И какво трябва да остане в изминаващата 2019-та година, за да не влачим ненужни товари през следващата 2020-та?

От какво трябва да се отървем, преди да е ударил последния час на старата година?

1. Токсична връзка

Няма значение дали е приятелство, любов или дългогодишна и тежка комуникация в Интернет.

Ако чувствате, че определени контакти не ви носят удовлетворение и позитив, не се натоварвайте с тях. Идващата година е добра причина да започнете нова връзка, която ще ви донесе радост.

2. Стари неща

В новогодишната нощ направете добро дело – раздайте ненужни за вас неща на онези, които наистина се нуждаят от тях. Освен това, така ще възстановите реда в къщата, ще се отървете от онова, което е ненужно и ще намерите причина да актуализирате гардероба си.

Раздайте онова, от което вече нямате нужда

3. Неприятни спомени

Простете на всички, които волно или неволно са ви наранили, обидили са ви, или са направили нещо лошо през изминалата година. Новата година трябва да бъде посрещната с чисто сърце, а не обременена с тежестта от неприятни преживявания. По традиция хората в навечерието на празника си пожелават един на друг да оставят в миналото всички лоши неща, които са се случили. Нека е така!

4. Хартиени боклуци

Стари гаранционни карти, касови бележки от магазини за домакински уреди, които ревниво пазите дълго време, разписки, изтекли сертификати и други документи, които никога няма да ви потрябват. Хвърлете всичко без колебание. Почистването на онова, което сте натрупали, и от което няма да имате нужда, е важна крачка към успеха.

Изчистете всички бележки и хартийки, от които нямате нужда

5. Лоши навици

От 1 януари 2020-та година започва ново отброяване на щастливия ви живот, през който ще настъпват благоприятни за вас промени. Влезте в новата година, обещавайки си да се грижите за собственото си здраве, да преразгледате диетата си и да прекратите вредните зависимости, ако имате такива.

Какво още е хубаво да направите преди Нова година?

6. Погасяване на дългове

Има една такава приказка, която гласи, че Новата година не трябва да започва с дългове. Ако е възможно, приведете в ред финансовите дела.

7. Почистете компютъра си

Обърнете внимание на пощата (поставете реда в нея), абонаментите, почистете кешираните файлове, изтрийте ненужните електронни документи, видеоклипове и снимки. Разгледайте профилите в социалните мрежи, напуснете групи и страници, прекъснете „приятелства“ – изтрийте всичко онова от което не се нуждаете и не ви е интересно.

8. Рационализирайте работното място

Креативният безпорядък определено е добър. Но прахът от клавиатурата и повърхността на бюрото трябва да се бърше поне от време на време. Изхвърлете излишните неща, прегледайте купчините печатни материали. Най-вероятно има нещо, което трябва да бъде изпратено в кошчето.

9. Планирайте ваканция

Благоразумните се подготвят предварително за ваканцията през лятото. Можете да вземете решение за вашата дестинация, да резервирате полети, да изберете хотел или да се запознаете с характеристиките на круизните кораби. Всичко зависи от това колко грандиозни планове имате за вашата почивка през 2020 г.

10. Спомнете си с какво е била добра изминалата година

Животът е изненадващо непредсказуем и разнообразен. Провалът се заменя с неочаквана радост. Трудната работа се отплаща с успех и признание. Съсредоточете се върху положителното. В крайна сметка животът е онова, което мислите за него. Честита да е Нова година!

Източник: www.positivelypresent.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *