Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лятна диета, която е вкусна… и здравословна!

Един от най-хубавите неща на лятото е храната. Независимо дали сте на пикник на плажа или на барбекю в задния двор, хот-дога, салатата и ледено студена бира са от основно значение. Разбира се, да се отдадете на всички тези екстри, също така означава, че може и да не сте толкова секси в бански костюм.

Повечето от нас са по-активни през летния сезон, но това може да не е достатъчно, за да се изгорят всички допълнителни калории, които поемаме от яденето на любимите ни храни. Вместо пресмятане на калории опитайте някои от съветите по-долу за да остане в перфектна форма това лято:

1. Вместо сладолед, хапнете охладена диня. Тя съдържа повече от 80% вода, което означава не само, че ще задоволите глада за сладко, но ще се разхладите и утолите жаждата!

2. Вместо пържоли и бургери, заредете хладилника си с пресни зеленчуци. Възползвайте се от богатото разнообразие на сезона.

3. Не търсете сосове или дресинг за вашата лятна салата. Използвайте пресни подправки и зехтин или просто да опитайте по-ниско маслени версии на вашите фаворити.
4. Стойте далеч от калоричните или захарни напитки. Коктейлите и студената бира са освежаващи в горещия ден, но те са също натоварени с мазнини. Вместо това опитайте напитки с ниско съдържание на мазнини – газирана вода или пресни сокове, които също ще утолят жаждата.
5. Оставете чипса и бържените картофи! Опитайте здравословни ядки като орехи, бадеми и дори фъстъците са по-здравословна алтернатива на чипсовете.

Приемете някои от тези здравословни съвети за лятото и ще се чувставате по добре, ще се забавлявате повече и ще изглеждате чудесно на плажа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лятна диета, която е вкусна… и здравословна!

  1. Pingback: Ето 5 ползи от сладоледа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *