Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Каква диета е необходимо да спазваме при бяло течение

Бялото течение може да бъде доста неприятно състояние, което води до лошо миришещо вагинално течение, главоболие, умора, болки в стомаха и запек. въпреки, че има много медикаменти с които може да бъде премахнато бялото течение много жени предпочитат да използват домашни средства за лечение, както и да направят някои промени в диетата си. Диетата е неразделна част от лечението, което ще се провежда за премахване на бялото течение.

Ето и някои диетични предложения:

Едно от нещата които трябва да направите за премахвене на бялото течение е да включите в ежедневното си хранене е един банан, който трябва да изяждате на закуска и обяд.

Увеличете приема на сок от червена боровинка. Сокът от червена боровинка много помага за премахване на бялото течение.

Опитайте се да включите в диетата си яденето на повече пресни плодове, както и да консумирате по 1 кисело мляко на ден.

Избягвайте храни, които може да влошат този проблем. Това са мазни храни, подправки, кисели и пържени храни.

Включете в диетата си храни богати на фибри, както и храни богати на протеини и въглехидрати. Те ще ви помогнат да се справите по-бързо с бялото течение.

Накиснете няколко семена от кориандър във вода за една нощ, на сутринта прецедете отварата и я изпиите на гладен стомах. Много помага при лечинието на бяло течение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *