Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Людмила Емилова препоръчва: Лесна напитка с ябълка прочиства организма

Тази домашна напитка помага и при лош холестерол

Популярната диетоложка д-р Людмила Емилова препоръчва лесна за приготвяне напитка, която доказано прочиства организма. Тя отбелязва, че тази смес е изключително подходяща за изкарване на всички шлаки и токсини от организма. Това от своя страна гарантира по-лесно отслабване и по-добро общо здравословно състояние.

прочиства организма
Д-р Людмила Емилова

Ако си приготвите тази смес, която горещо се препоръчва от д-р Людмила Емилова, ще имате възможността да се уверите лично във вълшебното й действие. Достатъчно е да приемате всеки ден от нея, за да се справите и с друг сериозен проблем – лошия холестерол. За кратко време тя ще вкара нивата на лошия холестерол в норма.

Продуктите, които трябва да си осигурите за приготвянето на тази смес, са лесни за намиране. Необходимо е да изстискате сока от една ябълка. После добавете 500 мл. вода и накрая изсипете към получената смес 1 с.л. канела. Разбъркайте добре всички тези съставки и изпийте течността.

Цялото това количество трябва да бъде прието в рамките на деня. Добре е част от него да се консумира на празен стомах преди закуска.

Този курс по прочистване на организма трябва да продължи един месец, за да извлечете максимална полза. Препоръчително е всяка сутрин да приготвяте нужното количество за деня.

Източник: zajenata.bg

Във видеото по-долу ще откриете други полезни съвети от д-р Людмила Емилова.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *