Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Към 2020 г. депресията ще погуби половината човечество!

Експерти от Световната здравна организация предупреждават, че към 2020г депресията ще стане причина за много от смъртоносните заболявания. Хората, които са генетично предразположени към нея, ще страдат 4 пъти повече от всички заболявания в сравнение с останалите.
Съгласно данни от Световната здравна организация, депресията по-често от другите болести ще води до смъртоносен изход. Освен това тя често провокира развитието на болестите на вътрешните органи, зависимостта от алкохол и наркотиците.
Експертите съобщават, че около 15 на сто от хората, страдащи от хронична депресия ще приключват своя живот със самоубийство. А всеки 5 човек през живота си преживява депресия, но не се обръща към психиатър.
Специалисти отбелязват, че предразположеността към депресия носи генетичен характер и хората, които имат такава, рискуват да получат това заболяване 4 пъти по-често, отколкото останалите.
Психиатрите отбелязват, че в основата на появата на депресията обикновено лежи стресът. През последните години устойчивостта към стресовете в света се понижава обратно пропорционално на техническия прогрес.
Експертите от Световната здравна организация призовават населението да не се страхува да се обръща към специалисти и най-важното-да го прави своевременно. Тези препоръки са особено полезни през есените и зимните месеци на годината, когато денят намалява, а това помага за развитие на депресията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *