Баба Неда е благодарна: Получих коледния си подарък по-рано!

Артромин се превърна в продукт №1 против болка в ставите

Публикуваме писмото на баба Неда, която е получила своя коледен подарък по-рано и е изключително доволна.

Добър ден, скъпи хора.

баба неда
Баба Неда е доволна от Артромин

Пише ви баба Неда, на 57 години, от град Севлиево. Както виждате, вече съм на възраст, но се радвам, че мога да работя с компютър и да ви разкажа за всичко, което ме вълнува. Днес ви пиша за това какъв коледен подарък получих от моята любима дъщеря Елисавета.

Откакто духнах свещичките на 56-ия си рожден ден, здравето ми се влоши. Слава Богу, нямам сериозни оплаквания, но болката в коленете стана нетърпима. Пробвала съм всичко, което се рекламира по телевизията – нищо не ми помогна! Нито от мехлемите имаше ефект, нито от хапчетата. Вече се бях отчаяла съвсем  и не знаех какво да правя. Само човек, който е изпитвал подобни болки, може да ме разбере…

В началото на месеца дъщеря ми Елисавета дойде на гости. По телефона й се бях оплакала, че коленете много ме болят. Тя намерила информация в интернет за чешкия продукт АРТРОМИН и ми е поръчала 2 опаковки. В този сайт е прочела, че АРТРОМИН е вдигнал на крака хиляди българи. Тя не ми каза, че опаковките са за Коледа, но аз ги приех като подранил коледен подарък.

Минаха близо две седмици откакто пия АРТРОМИН. Какво да ви кажа? Няма и спомен от предишното ми състояние! Коленете вече не ме болят, не изпитвам онази отвратителна, сковаваща болка. Това е и причината да ви пиша – искам да ви благодаря и да ви пожелая всичко най-хубаво! Благодарение на вас аз се движа свободно и без болка.

Баба Неда

колене
Артромин помага при проблем с коленете

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.