ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДОКОЛКО СА ПОДВЛАСТНИ МЪЖЕТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРМОНИ

Основният мъжки полов хормон, тестостерон, е постоянна величина, затова неговото понижаване настъпва постепенно.

Оказва се, че изработването на хормона при тях се осъществява не на цикли, а постоянно. Затова дори да има тенденция към понижаване, то е плавно и продължава доста дълго време – няколко месеца и дори години.

Разбира се, понижаването на тестостерона вли­яе на характера и състоянието на мъжете, но това не се случва циклично, а последователно. С други думи, при тях настъпва „един постоянен критичен ден“, но настъпва плавно, бавно и постепенно.

Тестостеронът е този хормон, който, както казват андролозите, прави от мъжа мъж. Той ре­гулира много обменни процеси, вкл. разтварянето на мазнините. Той отговаря и за спермогенезата – образуването на сперматозоидите. Осигурява на мъжа половото влечение, еректилната функция и способността на еякулира. Тестостеронът прави мъжа привлекателен за жените – осигурява му мус­кулна маса, окосмено тяло, нисък глас и… колкото и да ви е чудно – ранно оплешивяване.

ВНИМАНИЕ!

 Но най-важното, което тестостеронът предоставя на мъжете, са спокойната увереност в себе си, твърдостта на характера, амбициозността – в добрия смисъл на думата, раз­бира се, смелостта да рискува и силата да отстоява своите убеждения. Такъв мъж не може да бъде агресивен и хистеричен той не може да бъде страхлив и хленчещ. Защото хората, които действително са уверени в себе си, не са агресивни. А тези, които се открояват с мъжество и смелост, никога не се страхуват например да излязат навън „без чадър“.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *