Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пийте тази вода сутрин и вечер и ще видите какво ще стане!

Един прост начин да подмладите тялото си и да удължите живота. С помощта на една чаша вода може да подобрите значително здравословното си състояние

вода
Преварената вода – източник на здраве

За превантивни цели, от април до декември, добре преварена вода може да се пие сутрин преди закуска и вечер след вечеря.

Източен начин на лечение и превенция

За ползите от преварената вода научаваме повече от книгата на Савелий Кашницки „Перлите на източната медицина“.

Савелий Ефремович Кашницки е журналист, дългогодишен кореспондент на вестник Аргументи и Факти, автор на популярни материали за здравето, проблемите на науката, екзотичните хипотези, неизвестното, колекционер на чудотворни рецепти от практикуващи лечители на Изтока. Активно промотира соционика (социониката е сравнително младо направление, което представя развитие на теорията на К. Г. Юнг за психологическите типове) във вестници и списания в зората на перестройката. Савелий Кашницки е автор е на редица соционически публикации в чужбина – в Израел, Канада и САЩ. Завършил е физика и математическия лицей, след което постъпил в Петербургската художествена академия, за да се научи как да разбира професионално живопис и архитектура. Той комбинира всички тези толкова полярни области на знанието в избраната от него репортерска професия.

Ето как описва и обяснява терапията и използването на преварената вода Савелий Кашницки. Той ни съветва да използваме  следната рецепта: вземете 1 литър чиста вода и я варете толкова дълго, колкото е необходимо за да остане един четвърт литър – 1 чаша.

За по-лесен ориентир може да ползвате електрическа кана. Има такива модели, които са оразмерени и прозрачни. Това помага да се види оставащото количество вода.

Това е чашата вода, която трябва да се изпие. Защо след дълго кипене чистата вода става лековита – за тибетската медицина това не е тайна.Известно е, че водата е идеален носител на информация.

Затова, ако искате заедно с водата, информацията, насочена към изцеление, да проникне в тялото, първо трябва да освободите водата от всички слоеве с произволна информация. Следователно, водата се филтрира (или се взима изворна вода) и след това се вари: когато заври, много случайно генерирани структури, които могат да носят неблагоприятна информация, се унищожават.

Но кипенето е само половината от работата

Сега чистата вода трябва да бъде заредена с положителна информация, полезна за тялото. Това могат да бъдат добри, мили думи или мисли, пожелания за здраве и дълголетие към себе си, и същото за близките ви.

Савелий Кашницки

Вярващите могат да прочетат молитва, възхваляваща Създателя (без значение каква вяра изповядват). След като прочетете молитвата, трябва леко да духате във водата, сякаш й казвате изговорената информация. За да се засили действието, молитвите могат да се повтарят. Така заредената вода се пие бавно на глътки.

Добре е да ползвате такава вода и за миене

Разбира се, не в количества, в които да се къпете, например. Достатъчна е и една шепа, с която да изплакнете лицето. Водата, заредена с молитва, помага на децата особено бързо и забележимо. Може да изплаквате детското личице след всяко излизане навън, например. Така ще отмиете всяка отрицателна енергия.

В допълнение към изцелението от съществуващи заболявания, добрите думи и пожелания, както и молитвения текст, блокират появата на бъдещи заболявания, които застаряващото тяло, както обикновено се смята, не може да избегне.

От книгата „Перлите на източната медицина“ от Савелий Кашницки

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *