Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са ефикасните средства против обривите

Ако и тази година все пак ви се появят обриви, вие можете да се справите с тях. Първо, опитайте с външни средства. Препаратите за лечение са местните проти­вовъзпалителни средства. Само тези лекарства помагат бързо да намалите или да отстраните сърбежа и възпалението. В апте­ките съществуват достатъчно на брой такива лекарства. Те, разбира се, са различни по със­тав, по сила на нежелателните ефекти, по начина на приемане. Затова първо трябва лекар да ви ги предпише. Както и при много други болести, резултатите от „самолечението“ могат да се окажат печални: в повечето случаи възникват допълнителни проблеми.

Помолете вашия личен или лекуващ лекар да ви предпише от най-съвременните лекарства про­тив екзема. Те бързо премахват сърбежа и възпалението, по-универсални са, затова се понасят леко от всички болни. Тези нови препарати, за разлика от по-старите, не съдържат флуор и хлор, а значи рисковете от негативно въздействие върху кожата са минимални.

Най-ефикасна форма от тези нови препарати се оказва кремът против възпаление. Както и мех­леми при възпаление на суха кожа и емулсия при доста изразена екзема – т.е., когато мехурчета­та се спукват и от тях изтича течност. След проведеното лечение често кожата остава суха й човек я усеща опъната. За чувствителната, алергична кожа са нужни специални козметични средства. Но за това непременно се консултирайте с вашия лекар, той да подбере най-подходящите за вас средства и тогава спокой­но заминете на така чаканата екскурзия.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Кои са ефикасните средства против обривите

  1. Крастава жаба каза:

    Наистина действа ли Акарол .. от 2 дни се мажем Цялото семейство и само при мен резултат утре ни е последният ден от 1-ви курс какво да правим ? ПОМОШ!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *