Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Антъни Уилям: За ползите от гъбата чага

Какво лекува гъбата чага? В каква форма е най-добре да се приема? При какви симптоми е нужно да се употребява брезовата гъба по-дълго време?

гъбата чага
Гъбата чага има много ползи, ако се ползва редовно

Чага, или позната още като брезова гъба е едно от най-ефективните природни лечебни и тонизиращи средства, достъпни за хората. Съдържащите се в това растение фитохимикали са ефективни в борбата с рака, за регулиране нивата на кръвната захар, подобряване работата на надбъбречните жлези и хармонизирането на цялата ендокринна система.

Според медуимът-лечител Антъни Уилям чагата е прекрасно средство за укрепване на имунитета. Съдържа хранителни вещества, които повишават защитните функции на имунната система. Тези полезни вещества коригират нивото на белите кръвни клетки в кръвта, стимулирайки производството на лимфоцити, моноцити, неутрофили, базофили и еозинофили. Благодарение на това тялото придобива способността да се защитава от токсини, вируси, бактерии и гъбички.

Това невероятно творение на природата също така увеличава броя на червените кръвни клетки и костния мозък, поставя тромбоцитите в баланс и успокоява цитокиновите бури. Последните възникват в резултат на опит на имунната система да се справи с патогенен микроорганизъм или токсин, който е навлязъл в тялото. Когато това се случва редовно, резултатът е разширяване на кръвоносните съдове (което може да доведе до кръвоизлив), алергичен обрив и треска. Чага ще ви помогне да се справите с тези проблеми.

Брезова гъба, или позната още като гъбата чага

Брезовата гъба е едно от най-ефективните природни лечебни и тонизиращи средства, достъпни за хората. Съдържащите се в това растение фитохимикали са ефективни в борбата с рака, регулиране нивата на кръвната захар, по-добрата работа на надбъбречните жлези и на цялата ендокринна система. Активните фитохимикали на гъбата чага притежават и способността да унищожават и разтварят биофилма (желеподобно вещество, което е страничен продукт от живота на някои вируси и гъбички). Тези полезни вещества също така напълно унищожават непродуктивните гъбички в храносмилателната система, противно на общоприетото, но напълно погрешно мнение, че чагата насърчава растежа на гъбичките в човешкото тяло.

При кои заболявания е добре да се включи гъбата чага?

Не забравяйте да включите чага в диетата си, ако страдате от някое от следните болести.

– Рак на пикочния мехур, рак на костите, рак на гърдата, рак на черния дроб, левкемия, рак на яйчниците, рак на простатата.

– Автоимунни заболявания и разстройства, лаймска болест, лупус, множествена склероза, амиотрофична латерална склероза.

– Синдром на карпалния тунел, тендонит, бурсит и др. лумбосакрален радикулит, фибромиалгия, тонзилит.

– Адреналинова умора, синдром на хронична умора, прекомерен растеж на бактерии в тънките черва.

– Хипертония.

– Затлъстяване на черния дроб.

– Пневмония.

– Псориазис, екзема, розацея, гъбички, млечница.

– Болест на Грейвс (базедова болест).

– Дефицит на имунната система, (ХИВ),

– Тиреоидит на Хашимото, хипотиреоидизъм, хипертиреоидизъм, вирус на Епщайн-Бар/мононуклеоза,

– Периартрит на рамото.

– Херпес зостер,

– Мигрена, неврит на лицевия нерв,

– Анемия.

– Целиакия.

– Инфекции на венците.

– Вагинален стрептокок.

Симптоми

Добре е да включите гъбата чага в диетата си, ако някои от следните симптоми е характерен за вас.

– Възпалителни процеси, болки в раменете, болки във врата, болки в гърба, болки в ставите, болка в челюстта, скованост, главоболие, болки в краката, възпаление на ставите.

– Състояние, предхождащо затлъстяване на черния дроб, мудна функция на черния дроб, застой и възпаление на черния дроб.

– Контакт с мухъл.

– Недостиг на желязо.

– Мускулна умора

– Треска, обрив и др. уртикария, гъбички по ноктите на ръцете и краката.

– Множествена химическа чувствителност, електромагнитна свръхчувствителност.

– Всякакви неврологични признаци (включително изтръпване, спазми, потрепвания, невралгия и стягане в гърдите)

– Висока температура, отоци, задържане на течности, лоша циркулация.

Емоционална подкрепа

Чага ще подкрепи всички, които имат трудности да вземат решения или се чувстват в капан в житейските обстоятелства. Включете това чудесно растение в диетата си, ако се чувствате несигурни. Гъбата чага живее в хармония с дървото-домакин. Тя расте много бавно и деликатно, а при студове и лошо време защитава дървото. Брезовата гъба има търпение и разбиране, осъзнавайки, че ако дървото, върху което расте, умре, тогава самата тя няма да оцелее. От това растение можем да се научим на преданост, както и на постоянство, за да следваме твърдо целите си, ако наистина вярваме в тях.

Съветите на Антъни Уилям за прием на чага

Вземете чага под формата на прах – в тази форма хранителните вещества, които съдържа са най-лесно смилаеми. Прахообразната гъба може да се добавя към смутита или да се прави чай от нея.

За да направите чай от брезова гъба, разтворете праха в гореща вода. За да засилите лекарствения ефект на чагата, добавете малко натурален мед в чая.

Не забравяйте да покажете уважение към това невероятно растение, неговата всеотдайност и постоянство. Това ще накара тялото ви да приеме и абсорбира имуностимулиращите фитохимикали, на които е богата тази полезна гъба.

И още една рецепта!

Количеството на съставките е изчислено за 2 чаши.

Книгата-бестсейлър на Антъни Уилям

Този чай от чага с кремообразна консистенция ще ви вдъхне свежа енергия и ще ви достави удоволствие.

Медитирайте над чаша чай, мислейки си как брезовата гъба ще помогне на тялото ви да се възстанови и да достигне пълния си потенциал.

2 ч.л. чага на прах
1/2 ч.л. канела
1 ч.л. суров мед
1/8 до 1/4 чаша кокосово мляко.

Сварете две чаши вода. Разпределете чагата на прах и канелата равномерно в двете чаши. Изсипете гореща вода във всяка чаша. Добавете мед и кокосово мляко.

От книгата на Антъни Уилям „Medical Medium Life-Changing Foods: Save Yourself and the Ones You Love with the Hidden Healing Powers of Fruits & Vegetables“

Източник: www.elle.ru

Изглед на опаковката на продукта Генотрон
Генотрон съдържа гъбата чага

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *