Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стиляна от Хасково: Успях да преборя косопада с ПАУЪР НЮ ХЕЪР

Стиляна разказва как е успяла да спре следродилния косопад с помощта на специален лосион

Стиляна от Хасково

 

Привет!

Аз съм Стиляна от Хасково и искам да ви разкажа как благодарение на лосиона ПАУЪР НЮ ХЕЪР успях да се справя с косопада.

По принцип никога не съм полагала специални грижи за косата си – даже обратното. Всекидневно използвам преси, лакове за коса и както всички знаем – те нямат положителен ефект. Бях свикнала, когато се реша, винаги да събирам голямо количество коса от четката. Истинските ми проблеми обаче започнаха преди 7 месеца, когато родих.

Знам, че е нормално да имам лек косопад след раждането докато нивата на хормоните не се нормализират, но при мен косата не спираше да пада, каквото и да правя. Започнах да се притеснявам сериозно, защото при всяко сресване събирах от четката си огромни топки коса. Реших да изпробвам най-различни мазила, лосиони, бабини рецепти, но от тези методи нямаше ефект.

Бях започнала да губя надежда, че ще успея да се справя с проблема, когато моя доста близка приятелка ми каза, че е прочела за някакъв лосион в интернет, от който хората били доволни. Реакцията ми беше, че не искам да си давам парите за глупости, защото вече съм изпробвала цял куп продукти, които ужким помагат. Тя обаче беше много настоятелна да пробвам и ми поръча една опаковка.

Реших да дам шанс на лосиона, след като моята приятелка го беше поръчала и платила за него. Започнах да се мажа, както бе описано, без да имам големи надежди.

След първата седмица забелязах някакъв минимален ефект, но нищо значително. След втората седмица обаче се виждаше ясно разликата в количеството коса по четката.

Използвам лосиона вече от месец и нещо и съм изключително доволна! В момента косата ми е напълно здрава, а за огромните топки коса по четката вече съм забравила. Благодарение на моята приятелка и на Вас успях да разреша проблем, който ме мъчеше толкова дълго време.

Пауър Ню Хеър е иновативен продукт против косопад!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *