Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Природна аптека за лечение на заушка при деца

Заушката е остро заразно заболяване, характеризиращо се с възпаление на паротидната жлеза и други слюнчени жлези. Обикновено се случва при деца на възраст между 3 и 16 години, но понякога и при възрастни. Усложненията при възрастни обаче са много по сериозни. Симптомите на заушка са загуба на апетит, главоболие, болки под ушите, умерено повишена температура или по-висока, последвана от подуване на едната или двете паротидни жлези. Движенията на челюста са болезнени и ограничени. Слюнката може или да е увеличена или намалена. В една трета от случайте обаче е засегната само едната жлеза. Подуването на жлезите трае обикновенно от 5 до 7 дни. Заушката е сравнително рядко заболяване при децата в днешно време, но не е изключено.

Съществуват много алтернативни методи за лечение на заушка при деца.

Колоидното сребро е естествен антибиотик, който помага за лечението на заушка. Той е без странични ефекти, поставя се под езика и така се усвоява от организма най-бързо. Трябва обаче стриктно да се спазват указанията на опаковката, защото дозировката на всеки производител е различна.

Друг природен антибиотик е екстракт от маслинени листа, които се предлага под формата на хапчета, а също и в течно състояние. Този екстракт помага за отслабване на вируса и спомага за неговото лечение.

Чай от лайка и глухарче също е добро средство за лечението на това заболяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *