ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудото сребърна вода лекува тези 10 заболявания! (ВИДЕО)

Сребърната вода е известна със силното си антибактериално действие

сребърна вода
Вода, наситена със сребърни частици, помага за лечението на куп оплаквания

Хората се възползват от лековитите свойства на сребърната вода още от дълбока древност. С невероятните й антисептични качества са си служили в Древен Рим, Египет, Гърция, Индия и Китай. Колоидното сребро е служело за дезинфектант още преди създаването на антибактериален сапун, а вода, наситена със сребърни частици, се е използвала за почистването на лабораторно оборудване и хирургически инструменти.

В първата половина на миналия век, когато антибиотиците не са достъпни за широката общественост, сребърен разтвор се е използвал за лекуване на редица заболявания.

В днешно време свойствата й са доказани от науката и се прилагат в най-различни сфери.

 

Какво e сребърна вода?

Тя представлява обикновена вода, в която чрез процес на електролиза са отделени сребърни йони. Те притежават електрически заряд, което им позволява да бъдат равномерно разпределени във водата, вместо да потънат на дъното. Най-полезна за пиене е водата, която е бистра, защото в нея са отделени само най-малките и полезни частици.

Резултатите от множество изследвания са категорични, че тя убива вредните за организма бактерии – дори и тези, върху които обикновените дезинфектанти нямат ефект. Лабораторните проучвания сочат, че гъбички, вируси и други вредни микроорганизми умират след контакт със сребърни йони.

сребърна вода ползи
Ползите от сребърната вода са многобройни

 

Вода, наситена със сребърни частици, помага за лечението на куп оплаквания. Тук ще разгледаме 10 от тях:

1. Премахва акне

Тя е незаместим помощник в премахването на акне. След като сте измили лицето си, обтривайте го с напоено памуче или тампон в продължение 3-5 минути. Този метод е ефективен за излекуване на акне и предотвратяване на появата му.

2. Помага при храносмилателни проблеми

Среброто подобрява поемането на хранителни вещества и възпрепятства появата и развитието на паразити в червата. Пиенето на вода със сребърни частици помага при газове, подуване и болки в стомаха.

3. Действа противовирусно

Може да пиете водата при грип или настинка, но също така може да я използвате при бронхит или пневмония, като се вдишва с помощта на инхалатор. Смята се, че помага при херпес и други вирусни заболявания.

4. Премахва брадавици

Върху брадавицата се слага напоен памук или тампон и се покрива с лепенка, като е нужно тампонът да се напоява през известно време. Лепенката се държи в продължение на няколко дни, за да има ефект.

5. Помага при слаб имунитет

Медицинските лица препоръчват да се пие сребърна вода, когато настъпва пролетта или след тежко боледуване и прием на антибиотици. Консумирането й повишава имунитета и предпазва организма от развитието на заболяване.

6. Помага за дезинфекция на рани и ужилвания

Използва се директно върху засегнатия участък. Дезинфекцията с колоидно сребро е напълно достатъчна, но може да се използва и в комбинация с други медикаменти.

7. Помага при синузит и хрема

Водата може да се изсипе в шишенце за впръскване или да се капе директно в носната кухина. Използва се по 3-4 пъти дневно до подобрение на състоянието.

8. Помага при слънчеви изгаряния

Водата се намазва направо върху зачервените участъци на кожата.

9. Помага при обриви и екземи

Втрива се директно върху засегнатата част на кожата. За постигане на по-голям ефект може да превържете проблемния участък, като периодично напоявате марлята. Много е важно да сменяте превръзката ежедневно, за да се избегнат замърсявания.

10. Премахва гъбички на краката

Засегнатите места се намазват по 3 пъти всеки ден с помощта на тампон, като е важно да се изчака намазаните участъци да изсъхнат. Процедурата помага и за премахване на лошата миризма от краката и подмишниците.

 

Източници: gotvach.bg, az-jenata.bg, medpedia.framar.bg, faktor.bg

Д-р Силвър - генератор за сребърни йони
Пригответе си сребърна вода в домашни условия

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *