Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масажът и упражненията помагат при миастения

Моля да ми позволите да ви разкажа за себе си и моята болест. Всички знаем, че има болести, но има и неизлечими. Ако човек страда от вторите, той трябва да се научи постоянно да се труди и търпеливо и настойчиво да свикне да се справя с болестта. Само такоВа поведе­ние може да пречупи ситуацията дори и в най-безизходните случаи.

Така се случи и с мене. Някъде около 40-ата ми година започнах да развивам миопатия. Наложи се да напусна рабо­та. Когато премина първият шок от поставената диагноза, дълго не можех да разбера защо това се случва с мен. Докторите ми казваха, че имам лоша наследственост, защото не съм прежи­вявала нито травми, нито инфекциозни заболявания. При моето заболяване про­тича бавно отмиране на окончанията на нервните клетки, при което настъпва нарушение на съкратителната способ­ност на скелетните мускули, въобще атрофия на мускулите.

Какво трябваше да направя и пред­приема при това положение?

Започнах да се боря с помощта на народната медицина. Първо, разбира ое, масаж. Всекидневно при мене идва­ше човек, който ме масажираше. Този масажист сякаш Бог ми го изпрати, провървя ми, мои приятели ме запознаха с него. Масажът заставяше кръвта да се движи много по-бързо по отслаб­налите ми мускули и аз забравих за болестта.

Още в болницата ми обясниха, че всеки ден трябва да правя физически упражне­ния. Отделям за това около час и полови- на-два на ден. Опитвам се да натоварвам буквално всичките си мускули, докато се изпотя десет пъти. Това увеличава жиз­неспособността на цялото тяло.

Споделя опита си пред в-к „Доктор” – Ина Валентинова, Ямбол

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *