Как се лекува нарушен слух, заради двустранен неврит?

През последните години моята майка започна да чува доста трудно. Това стана забележимо, освен това се оплакваше от постоянен шум в ушите. Тя си го обясняваше с преклонната си Възраст и повишеното кръвно, но все пак аз я заведох на лекар.

Той постави диагноза двустранен неврит на слуховия нерв и обясни, че причината по-скоро е във възрастово­то нарушение на кръвообращението в ушите. И ни увери, че може до извест­на степен да се подобри слухът на майка ми, но по никакъв начин не може да го възвърне.

Hue обаче успяхме, u mo с помощта на прополис. Вижте нашата рецепта и се възползвайте от нея.

Настържете 40 г прополис на сит­но, залейте със 100 мл водка и оставе­те на топло място за 10 дни. От време на време разклащайте съда. След това прецедете настойката и смесете с растително масло в пропорции 1:4. Сбийте си памучно тампонче, натопе­те го в получената емулсия и вкарайте в слуховия проход. Оставете го там за 12 часа, след това сменете с ново. Пра­вете тази процедура две седмици.

С уважение: Ива Димитрова, София

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Как се лекува нарушен слух, заради двустранен неврит?

  1. Румяна каза:

    Аз мисля, че 1:4 е 1част масло и 4 части прополис. Действащата съставка е прополиса и понеже е спиртен разтвор се омекотява с масло/зехтин/.Иначе би се получил много маслен р-р, от който не виждам кой знае каква полза.Много бих се радвала, ако г-жа Ива Димитрова потвърди това или дадете някакъв начин за връзка.Това ме вълнува, както и много други хора. Благодаря за съдействието!

  2. мила каза:

    И аз искам да си приготвя тази настойка,но не разбрах 1 към 4,1ч.прополис и 4 части масло ли е и в двете уши ли се слага? Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *