Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лукът помага при ревматизъм

За ревматизъм вземи седем глави червен лук, нарежи ги и ги счукаи ситно. Тури в тях 25 г сол и ги наложи на стъпалата на краката си дръж го 10 или 12 часа. През това време ще усетиш малко сърбеж. Сутринта ще махнеш лука и ще усетиш микроскопическо подобрение на краката. Ще направиш още 2 такива компреса след това. Най напред човек ще се научи да мисли. Всеки ден при ревматизъм ще казваш: Днес е по добре, днес е по добре. Няколко хиляди пъти ще кажеш това но не непрекъснато. Едновременно печене на слънце. Боли но ще се учите на търпение. При ставния ревматизъм е дошъл един по ниш живот но вий ще го изгоните вий сте генерал- ще кажете на войниците да ви слушат кажете кръгом! Веднъж, дваж, хиляди пъти, всеки ден цяла година като казвате ревматизма ще ви напусне. На всички ревматично болни казвам да пеят постоянно- аз ще бъда здрав. На крака, на рамото на гърба ще пеете. Ако болките престанат това значи че правилно пеете. Имате на пример ставен ревматизъм- писано е кармически, вашият крак да се осакати и той да се вдърви това е кармата но вие се обръщате към Бога: господи ако ме избавиш аз ще живея добре. Тези прегрешения, които до сега съм правил, няма да ги правя. И кракът ти ще се подобри. Органически и полуорганически чужди вещества, наслоени в ставите, това е ревматизмът. Дойде ли повече кръв на болното място, тези вещества се отстраняват. Може да се опита и методът с изпотяването, за да се премахне ревматизмът. Болното място трябва да размърдаш с нещо топло за да се отстранят чуждите вещества.

Ако имате ревматизъм на коляното, всяка сутрин ще шибате коляното с китка коприва. Това ще правите на ден по 4 пъти или най малко по 10 пъти и ревматизмът ще изчезне. Хубаво е да ходете сами да си берете коприва. Това действува лечебно. Когато ходиш между коприва имаш особени чувствувания, не е както ходиш между други растения. Чувствуваш като чели те заобикаля пихтия.

Горещи памучни компреси.

Хубав горещ слънчев ден ще турите диня на слънце да се пече и след това ще я изядете. Дините действуват здравословно.

Слънчеви бани. Ако страдаш от ревматизъм, стопли вода, изми краката си, слабините и кажи: В името на божията любов ревматизмът да ме напусне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лукът помага при ревматизъм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *