ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти за изхвърляне на камък в пикочния мехур

Опитайте следното против болезнените камъни в пикочния мехур. Поставете една нарязана на ситно скилидка чесън в чаша с топло вино и го изпийте. Трябва да го правите няколко последователни дни.

Камъни в пикочния мехур баба лекуваше с чай на семена на лечебна ружа. На ден се пият по 2 или 3 чаши чай. Чаят от лечебна ружа винаги трябва да се приготвя като запарка по студен начин.

Поколения са ползвали за отделяне на камъни следната рецепта: осем резенчета пресен хрян се заливат с 1 чаша бяло вино и се оставят да киснат цяла нощ. Сутринта се прецежда и се пие на глътки. Предлагам ви една стара рецепта за ефикасна баня от билки при камъни в пикочния мехур. В устойчив съд върху който може да се седне, ксе поставя смес от филизи и цвят от хмел (една или 2 пълни шепи. Залива се с 2 литра вряла вода и се сяда за 5 минути върху съда.

В аптеката можете да намерите капсули с ефикасни растителни екстракти против камъни в пикочния мехур. Те съдържат комбинация от обикновен енчец, корени от брош, конски кестен, глухарче и трябва да се вземат няколко дни според предписаното. Профилактично, предотвратяващо образуването на камъни в пикочния мехур можете да направите следното изпивайте най малко по 2 литра течности разпределени през деня, най добре минерална вода и ябълков сок.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *