Народни илачи при спазми в пикочния мехур

Най добре на баба помагаше клизмата с топла отвара от лайка. Горещите компреси също намаляват подобните на колики болки. Натопете една сгъната хавлиена кърпа в кипяща вода, изцедете я добре и я поставете в една вълнена кърпа, така че един слой от вълнената кърпа да легне върху кожата. А нагънатите части да останат върху хавлиената кърпа. След като компресът се охлади трябва да се смени с нов.

В една стара семейна книга за облекчаване на коликообразната болка горещо се препоръчва седяща баня с добавка от горски слез. За тази цел се сварява цялото растение с корените, прецежда се и се добавя във водата.

Чаят на баба при спазми на пикочния мехур представляваше кратко кипване на листа от червена боровинка. Пийте по 1 чаша неподсладен чай на глътки.

Можете да си осигурите хомеопатична есенция от трънки. Вземайте от нея по предписание и скоро ще почувствате облекчение на спазмите в пикочния мехур.

Твърде въздействащ е седяща баня с прецедена отвара от полски хвощ. След банята се ляга в леглото с топли компреси. Накрая може още да се изпият 2 чаши (на ден отвара от полски хвощ).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *