ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как Радостина от Асеновград пребори анемията

Радостина от Асеновград споделя, че е изключително доволна от Хемоактив

радостина
Радостина от Асеновград споделя, че е много доволна от Хемоактив

Здравейте.

Казвам се Радостина и съм от Асеновград. Искам да споделя с вас как Хемоактив ми помогна да преборя анемията.

Преди няколко месеца започнах да изпитвам необяснимо чувство на умора, постоянна слабост, отпадналост. Първоначално не обърнах много внимание… Помислих си, че съм хванала някой грип или настинка. Минаха няколко дни и нямах никакво подобрение… Тогава си помислих, че най-вероятно е от стрес и преумора на работа. От работа отивах право в леглото, защото нямах никаква останала енергия, но подобрение пак нямаше. Това продължи около 2 седмици и накрая се реших да отида на лекар.

Лекарят ме посъветва да си направя пълни кръвни изследвания. Резултатите разкриха на какво се дължи постоянната ми отпадналост – диагнозата ми бе анемия. Хемоглобинът ми беше много под нормалните нива. Изобщо не очаквах подобна диагноза, дойде ми изневиделица. Последното нещо, което би ми дошло на акъла, е, че имам анемия.

В крайна сметка приех фактите такива, каквито са и започнах лечение. Трябваше да спазвам стриктни диети и да пия витамини, за да се нормализират нивата на хемоглобин. Споделих за премеждията си на колежка и тя ми каза, че майка й също страда от анемия и имало някаква хранителна добавка, която й помогнала много.

Заинтригувах се от разказите на колежката си и реших да видя дали и при мен ще има такъв ефект. Поръчах си Хемоактив, а любезното момиче по телефона ми обясни как и кога да го пия.

Първата седмица не почувствах някакъв значителен ефект, но след втората определено усещах известно подобрение. След първия месец вече се чувствах значително по-силна и заредена с енергия още от сутринта.

Вече е втори месец откакто пия Хемоактив и няма и следа от усещанията, които имах преди да започна да пия добавката.

Преди няколко дни отново си направих изследвания. Кръвната ми картина показа, че всичко е в норма.

Много съм доволна от продукта! Горещо го препоръчвам.

Радостина

хемоактив
ХЕМОАКТИВ – при анемия, нисък хемоглобин, ниско кръвно

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *