Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази лесна рецепта с кориандър помага при хипотиреоидизъм

Кориандър – натурален лек за щитовидната жлеза

Кориандър
Семената от кориандър помагат за нормалното функциониране на щитовидната жлеза

Нарушената функция на щитовидната жлеза може да се отрази сериозно на качеството на живот. Тя регулира редица важни процеси, протичащи в човешкия организъм, като например: метаболизма, сърдечния ритъм, нивата на холестерол, растежа при децата.

Балансираното отделяне на тиреоидните хормони зависи от това дали организмът извлича нужното количество йод от храната. Нормалното количество йод за човек е 0,15мг на ден. При добре функионираща щитовидна жлеза то може да се набави с консумиране на месо, морски дарове или зърнени храни.

Най-широко разпространеният проблем с щитовидната жлеза е хипотиреоидизъм. Това е заболяване, при което жлезата не успява да отдели достатъчно хормони поради недостиг на йод.

Жените могат да развият болестта по време на или след бременност, което налага взимането на незабавни мерки. Майчиният хипотиреоидизъм повишава риска от преждевременно раждане или развитието на интелектуалните способности на бъдещото дете.

Симптомите му са: усещане за умора, покачване на теглото, подпухналост на лицето, подуване на ставите, изтъняване на косата, запек, суха кожа, нередовен менструален цикъл, проблеми с концентрацията. Те често могат да се объркат с други физически състояния и могат да се развиват с години.

При хипотиреоидизъм има достъпна и лесна за приготвяне рецепта с кориандър, която може значително да подобри състоянието ви.

Съставките, които са ви нужни, са: вода, семена от кориандър и мед.

В малко количество вряща вода се слагат 2 супени лъжици семена от кориандър, оставят се да врят 15 минути при покрит съд.

Течноста се прецежда, след което може да се добавят и 2 лъжици мед.

Пие се сутрин на гладно, като е нужно да се използва поне 1 седмица, за да усетите подобрение.

При проблеми с щитовидната жлеза помага и чаят ТИ ЛАЙФ. Можете да получите повече информация за него на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

ти лайф - чай за щитовидната жлеза
Чаят Ти Лайф помага при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *