Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефикасна рецепта срещу сълзене

Искам да споделя с вас и вашите читатели моите проблеми със зрението и начините, по които се лекувам.

Отначало очите ми сълзяха, направо съл­зите се изливаха като ручейчета само през зимата и във ветровито време. Аз почти не обръщах внимание на това, просто гледах да не се гримирам вече през тези студени и ветровити дни и седмици.

Но след няколко години започнах да забе­лязвам, че сълзите ми потичат все по-често и по-често. Реших, че това е от пренапрежение­то: в работата съм цял ден пред компютъра, затова и очите ми се уморяват.

След още известно време разбрах, че дори малко да се зачета, и очите ми пак се уморяват. Известно време опитвах различни капки за очи, но подобрение не настъпваше. И тогава една моя позната ме посъветва да се възползвам от рецепти от народната медицина.

Вече не знам дали и психологичното на­стройване не изигра своята роля тука, или пък действително проверените с вековете натурални средства лекуват доста по-добре от лекарствата. Само мога да кажа, че ефек­тът надмина очакванията ми. Сега ползвам само нея, веднага щом ми се наложи.

Трябва да залеете 2 супени лъжици добре измито пшеничено зърно с литър гореща вода и да сложите да ври 5-6 минути на умерен огън. Отварата се отлива и се изстудява. Преди сън наложете на клепачите си за 5-10 минути тампони, напоени в тази топла отвара.

По време на тази процедура забелязах, че спя по-добре, а очите ми престанаха да сълзят след десетина дни.

Можете да повтаряте лечението с пшени­чена отвара колкото често искате, няма да ви навреди. Лекарството помага и при усещане на напрежение и пясък в очите.

Славена Иванова, Варна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *