Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за тайландска маска чисти и стяга отпуснатата кожа

Предлагаме ви рецепта за тайландска маска за лице, която не просто стяга отпуснатата кожа. Тайландската маска има и други ползи за здравето на кожата, за които ще научите ако продължите да четете

кожа
Ориз, овесени ядки и орехи правят кожата млада и гладка

Здрава и опъната кожа? Лице без бръчки, червени петна и сухи участъци? Кожа като порцелан? Защо не, още повече че тайната за красивата и здрава кожа отдавна е открита от жените, които живеят на Изток.

Знаете ли, че проблемите с кожата много рядко засягат жителите на Страната на изгряващото слънце? Японци, китайци, тайландци и виетнамци почти не боледуват от псориазис и не им се налага толкова често да се справят с такива кожни проблеми, като екзема например.

На какво се дължи това? Защо японките и тайландките остават слаби, а кожата на лицето им е здрава и опъната дори и след като са навършили 70 години? Каква е тайната? Тайната е ориз. Ориз вътрешно и ориз външно, в полза на красотата и здравето на кожата.

Из нашите географски ширини, отпуснатата кожа е често срещан проблем сред хората над тридесет години.

Основната причина за разхлабена и пореста кожа може да бъде лош начин на живот, както и генетична предразположеност. Има допълнителни фактори, които влияят върху отпускането на кожата. Например, нарушен метаболизъм и систематичен стрес, неправилно функциониране на ендокринната система или липса на витамини – всичко това се отразява и на състоянието на нашата кожа.

Що се отнася до външните фактори, кожата може да загуби здравия си тонизиран вид в резултат на екологични проблеми или след използване на козметика с лошо качество.

Как да се премахне увисването на кожата и да се възстановят контурите на лицето? Как кожата да бъде хем еластична, хем без видими несъвършенства, като пъпки, петна и бръчки? Споделяме с вас рецептата за тайландска стягаща маска, която може да направи кожата хем красива, хем здрава.

Оризово брашно за гладка като порцелан кожа и лице без пъпки и петна

Стягаща тайландска маска за кожата на лицето – рецепта за гладка и стегната кожа, която премахва бръчките и обривите

СЪСТАВКИ

– 60 грама ориз
– 15 грама овесена каша
– 3-4 ореха
– 100 грама зрял банан
– 100 мл. преварена вода

Също така ще са ви необходими 100 грама сушена лайка и 400 мл вода за предварително почистване на кожата на лицето и изплакване на маската след нейното нанасяне.

ПОДГОТОВКА

1. Първо внимателно смелете ориза, овесените и орехите в кафемелачка, за да направите брашно. Уверете се, че брашното не е грубо, и в него няма твърди частици. След това го сложете в подходящ съд, който е достатъчно дълбок.

2. След това трябва да намачкате банана в отделна купа и да го добавите към контейнера с оризово-ореховото брашно.

3. Бъркате и добавяте вода към всички съставки, така че консистенцията да наподобява сметана – достатъчно гъста, така че да се задържи върху кожата.

4. Оставете сместа да престои 10 минути върху лицето, като междувременно пригответе лайката.

Преди да нанесете маската, почистването на лицето е задължителна стъпка. Когато отварата от лайка е готова и заври, поставете лицето както е с маската върху изпаренията за 7-10 минути и го почистете с мек пилинг. След което отново нанасяте маската върху лицето и задръжте за 25 минути. Необходимо е да се измие маската с топла преварена вода и след това да се изплакне с много студена вода (също преварена).

След като нанесете тайландската маска, можете да почувствате лека херметичност (изключително, осезаемо стягане). В този случай използвайте овлажнител или термална вода, за да премахнете това усещане.

Не е ли удивително колко лесно е да приготвите такава ефективна стягаща маска за лице у дома ? Само 15 минути сутрин и вечер, а лицето ви ще изглежда по-добре, отколкото преди 25 години!

Източник: takprosto.cc

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *