Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези сокове вършат чудеса за здравето! (точни рецепти)

Здравословни рецепти за прясно изцедени сокове

Докато някои от тези сокове прочистват организма, други регулират кръвната захар и помагат при различни здравословни проблеми.

В следващите редове ще ви разкрием няколко изпитани здравословни рецепти за прясно изцедени сокове.

сокове
Здравословни рецепти за прясно изцедени сокове

Ето ги и тях:

1. За свеж дъх

Ако напоследък дъхът ви не е свеж, въпреки добрата орална хигиена, това може да е знак за сериозни здравословни проблеми, свързани с вътрешните органи. Ако искате да облекчите до известна степен този проблем, както и да се сдобиете със здравословен тен, спокойно бихте могли да се доверите на този невероятен сок.

За приготвянето му се нуждаете от 2 части моркови, 2 части домати и 1 част зелена ябълка.

2. За красива кожа

Краставицата и портокалът вършат истински чудеса за кожата! Комбинацията от портокал, краставица и джинджифил ще подобри значително състоянието на кожата ви и ще я хидратира отлично. За целта са ви нужни 2 части краставица, 2 части портокал и 1/2 част джинджифил.

3. За регулиране на кръвната захар

Хората, страдащи от диабет, са наясно с факта, че поддържането на нормални нива на кръвната захар е едно от най-важните условия, за да се чувстват добре.

За приготвянето на този невероятен сок се нуждаете от 3 части круша и 2 части банан.

Крушата е изключително полезна при затруднено уриниране, запек и язва. Освен това облекчава значително състояние на треска и упорита кашлица.

Бананът пък на свой ред е отлично средство за поддържане на нормални нива на кръвното налягане. Именно поради тази причина той се препоръчва горещо на хората, които страдат от хипертония. Този сок е отлично средство за всички онези, които трябва да съобразяват консумацията на захар.

4. Антиоксидантен сок

Комбинацията от тези изключително полезни плодове и зеленчуци е повече от отлична. Смесете 3 части манго с по 2 части круша, моркови и ябълки. Той не само ще изчисти токсините от организма ви, а и ще нормализира нивата на кръвното ви налягане. Освен това, поради съдържащото се в него манго, сокът е изключително вкусен.

Източник:woman.ru,Pixabay.com

царски билки детоксин
Царски билки Детоксин за пречистване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *