БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Най-мощните молитви за здраве – думите, които побеждават болката!

Книгата „Лечебните молитви“ вече е по сергиите и „Лафка“

Молитвите могат да лекуват. Не само да лекуват, но да изцеряват болести, които са били обявявани от лекарите за неизлечими. Подобни примери има хиляди…

„Лечебните молитви“: думите, които побеждават болката!

Лечебните молитви
Книгата „Лечебните молитви“

Книгата „Лечебните молитва“ е събрала най-ефективните молитви на едно място. Те са помогнали на хиляди хора да се излекуват от тежки, нелечими заболявания.

В документалното четиво са описани и историите за щастливците.

Съществуват много молитви, за които се знае, че са извършили чудеса! В тази книга ще ви споделим някои от тях, коя за какво помага, както и къде е най-добре да бъде произнесена, според естеството на проблема ви.

Чудесата съществуват и не е необходимо дори да търсите специални доказателства за тях. В книгата има описани много случаи, които ще ви накарат да затаите дъх и да се разплачете от онова усещане, че Бог е тук, сега и с вас.

Молитвите в книгата са издирвани от години, проверени са стотици публикации в пресата и специализираната литературата. И най-важното: молитвите за здраве са на едно място.

Книгата, без преувеличение, може да се нарече КНИГА-СЪБИТИЕ!

Търсете книгата по вестникарските сергии и „Лафка“.

„Лечебните молитви“ трябва да присъстват във всеки православен дом!

Тиражът е ограничен, затова побързайте!

Цена: 4,50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *