Клонки от малина помагат при белодробно кървене

Издънки кучешко грозде – 100 г., клонки малина – 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Ситно нарязваме от следните билки: по 40 г стрък от мащерка, листа от подбел, корени от ружа: по 30 г корени иглика, цвят от бъз, корени от сладник: 20 гр корени от сладка папрат. Смесваме добре 2 супени лъжици от горната смес с 500 гр вода и варим 10 минути, след което оставаме да киснат 1 час. Пие се преди ядене по 1 винена чаша, подсладена със небет шекер или мед 4 пъти дневно.

Половин супена лъжица стъбла и листа от блатняк вечерта се поставят н термос и се залива с 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта се прецежда, пие се на малки порции през целия ден.

Змийско мляко 75 г, градински чай 100 г, цвят от лопен 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се на малки порции през целия ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *