ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Помощ от природата при ревматизъм

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от репей, корени от бял оман, корени от глухарче и стръкове от коприва и по 60 г листа от бреза и стръкове от риган. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Врят 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г стръкове от жълт енчец, стръкове и корени от синя жлъчка, стръкове от хвощ и стръкове от жълт кантарион. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 80 г 15 минути преди и 30 минути след хранене.

Смесват се и внимателно се разбъркват по 30 г стръкове от бял равнец и жълт кантарион, по 50 г листа от мечо грозде и стръкове от камшик и 20 г листа от медуница. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене. Последният път се пие преди лягане.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г стръкове от хвощ и корени от гръмотрън, 60 г плод хвойна, 50 г кори от зърнастец и 40 г плод от копър. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 600 г вряща вода. Врат 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *