Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лазерът премахва ли хемангиомите?

Моят съпруг има още от рождение голям хемангиом на лицето си. Сега е на 33 години и не сме предприемали нещо, за да го премахнем. Лекарите ни казаха, че можем да го направим само с лазер. Обяснете ни, ако е Възможно, какво представлява тази процедура и има ли някаква опасност от усложнения?

Семейство Христови, Плевен

 Лазерната терапия е един от методите за светлолечение, при което се използва ниско интензивно лазерно излъчване. Процедурите се провеждат, след като пациентът е седнал или легнал. С лазерен апа­рат се облъчват директно огнищата на увредата, като очите на пациента се предпазват със специ­ални очила. За да се защити останалата част на лицето, е достатъчно върху него да се сложи само една памучна кърпа. Лазерният лъч се насочва пер­пендикулярно върху увредената зона на кожата от разстояние 50-75 см. Във вашия случай ще се използва разрушителният ефект на лазера. Предполагам, че ще се наложи да направите няколко процедури. Можете да ги провеждате през два дни или по-рядко. Лекарят, който ще прави процедурите, е длъжен да ви даде изчерпателна информация за самата процедура и за последствията от лечението, възможните усложне­ния, които могат да възникнат след провеждане на процедурата и козметичния ефект, на който вашият съпруг ще може да разчита, съветват специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *