Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Евдокименко: Как се лекува цистит за 1 ден – без хапчета и антибиотици?

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уриниране, спазми по време на уриниране – всичко това е много неприятно


В тази статия д-р Евдокименко ще ви каже как да излекувате цистит за един ден.

Лекарите обикновено предлагат лечение на цистит с антибиотици. Но честото използване на антибиотици уврежда организма. Освен това, дори и след прием на антибиотици, острият цистит не изчезва веднага – най-често заболяването се забавя за период от 5 до 10 дни. Но знаете ли, че циститът може да бъде излекуван само за един ден – без хапчета и антибиотици!

Как се лекува цистит за един ден?

Предлагам ви много ефективна рецепта за лечение на цистит при жените от д-р Евдокименко.

1. Трябва да вземете 30 грама дафинов лист, да приготвите голям съд с вода (около 9-10 литра), да сложите в него дафиновия лист и да ври 20 минути.

2. Тогава цялата тази вода заедно с дафиновия лист трябва да се излее в подходящ леген. Оставете водата леко да изстине (но не прекалено много, водата трябва да е умерено гореща).

3. След това седнете в този леген, така че задните части и гениталиите да са във водата (отварата от дафиновия лист) и останете така за около 10 минути.

И сега най-важното! Въпреки че ще ви се стори странно, преди да се изправи, жената трябва да уринира, докато е все още натопена в отварата от дафинов лист.

Този странен ефект води до факта, че част на лечебната отвара се абсорбира през уретрата в пикочния мехур и допълнително я дезинфекцира.

След това жената трябва да се изплакне с топла вода и да се подсуши добре със суха и леко затоплена хавлиена кърпа.

Цялата тази процедура трябва да се извърши само 1 път. В 90% от случаите рестартираният цистит (след лечение с антибиотици) преминава на следващия ден!

Противопоказания за процедурата с дафинов лист

Внимание! Тази процедура не може да се извърши:

– по време на бременност и първите 5-6 месеца след раждането;
– от деца под 13 години;
– в критични дни за жените;
– при инфекциозен цистит, особено ако е придружен от температура, остра болка в корема или долната част на гърба, и при наличие на кръв в урината – тази процедура не може да се направи категорично!
– при наличие на миоми и други тумори на женските полови органи;
– при ендометриоза и склонност към кървене от матката;
– при хемороидално кървене и склонност към тях;
– при настинки и грип с повишена телесна температура;
– непосредствено след операции върху коремните органи (трябва да изчакате поне 1-2 месеца);
– при всякакви остри заболявания на вътрешните органи – например при обостряне на панкреатит или холецистит, с апендицит и др.;
– при тежко сърдечно заболяване, тежка исхемична болест; първите 3-6 месеца след миокарден инфаркт и при аортна аневризма;
– първите 3-5 месеца след прекаран инсулт;
– при тежки заболявания на кръвта.

Да се ​​прави с повишено внимание: по време на кърмене – ефектът е неизвестен; – при пароксизмална тахикардия, при предсърдно мъждене и други сърдечни дефекти.

Ако след процедурата циститът не премине за 3-4 дни, може да се повтори след още 5-6 дни – но само веднъж.

Доктор Павел Евдокименко
[box type=“shadow“ ]Доктор Павел Евдокименко е ревматолог и психофизиолог. Академик на Руската академия за медицински и технически науки (АМТН РФ). Д-р Евдокименко е автор на 12 книги за здравето. До началото на 2017 г. общият тираж на издадени и продадени от д-р Евдокимен книги е надхвърлил 1 милион копия![/box]

Източник: evdokimenko.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *