Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Боровинки борят анемията

Боровинки борят анемията2 с. л. боровинки се счукват и врят в 200 л вода 15 мин. Подслажда се с мед. Пият се по 2-3 с. л. отвара 3 пъти на ден. Освен за подсилване служи и за изхвърляне на песъчинки от бъбреците и пикочния мехур.

По 1 с. л. стръкове глухарче, коприва, мащерка и пелин се слагат в 500 г вряща вода. Ври 5 мин. Прецежда се и се подслажда с малко мед. Дозата е за 1 ден. За деца – наполовина.

По 1 ч. л. от билките дяволска уста и глухарче се заливат с 3 ч. ч.вряла вода. Кисне 2 часа и се прецежда. Пие се по 1 ч. ч. с мед 3 пътидневно, 30 мин. преди ядене.

300 г чесън (обелен) се заливат със спирт, слагат се в затворен съд. Настойката се прави за 1 седмица. Пие се по 20 капки от настойкатас мляко или вода 3 пъти дневно.

200 г свинска мас, 200 г масло, 200 г мед се смесват и се разтопяват на горещ котлон, като се бърка през цялото време. Пие се 3-4 пъти дневно по 1 ч. л. с горещо мляко или силен горещ чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *