Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Когато той те унижава и оскърбява… Ето какви съвети дава семейният терапевт!

Семеен терапевт дава ценни съвети

Как да върнем любовта, уважението и разбирателството?

Ето какво пише 43-годишната Д.В.: „Все ме унижава и оскърбява… Отвратително е – обижда ме за всичко – как съм облечена, как поддържам домакинството. Какво да правя“ – Д. В., 43 г.

Семейният терапевт отговаря:

Много мъже бъркат силата на характера с грубост. Ако мъжът ви винаги се е държал така, може би е трябвало да помислите по-рано на какво се дължи.

семейният терапевт
Семеен терапевт дава ценни съвети

Понякога семейства се създават, като всеки си мисли, че ще може да промени другия. Но няма как характерът на човека и възпитанието му да се променят напълно. Ако случаят е такъв, може би вашата връзка няма бъдеще.

Ако е отскоро, това поведение може да се дължи изцяло на някакви проблеми, свързани например с работата му. Но тъй като не може да си излее яда там, той го прави у дома – и вие сте най-лесната мишена.

Поговорете, опитайте се да проявите разбиране. Не бързайте с крайните решения – възможно е причината да е в самите вас: понякога усещането за някакви ситуации и реакции на партньора е преувеличено и е изцяло субективно.

Може би самата вие сте напрегната и всичко ви се струва по-страшно, отколкото е.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *