БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Натурален домашен ботокс – как да изгладим бръчките за 1 месец?

Как да си направим лесна маска против бръчки?

Имайки предвид забързания ритъм на живот на съвременното общество, малко са жените, които биха могли да си подарят цял ден за разкрасителни процедури. Преобладаваща част от представителките на нежния пол са изтощени от работа, готвене, грижи за семейството и т.н.

Въпреки многото ангажименти обаче, можете да отделите малко време за себе си и да си направите тази лесна маска. Не забравяйте, че да се грижите за себе си е преди всичко проява на любов и уважение към самите вас.

Един от домашните топ продукти за грижа за кожата е доматената маска. Тя почиства порите в дълбочина. Можете да я използвате дълго време като лицев лифтинг.

натурален домашен ботокс
Натурален домашен ботокс

Тази маска се прилага веднъж седмично, а процедурата трябва да се извърши задължително преди сън.

Ако използвате маската редовно в продължение на 1 месец, то със сигурност назолабиалните линии ще станат едва забележими. От мрежата, образувана от малките бръчици покрай очите, няма да остане и следа!

Високата ефективност на тази маска се дължи на ликопена в доматите, който е мощен антиоксидант. Той не само изглажда бръчките, а и предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи.

Няма никакво съмнение, че след прилагането на доматения ботокс кожата ви ще стане лъчезарна, освежена и изключително нежна на допир. Доказано е, че редовната консумация на домати повишава нивото на проколаген, чиято липса води до образуването на бръчки.

За приготвянето на домашния доматен ботокс са ви нужни следните продукти:

1 домат

1/2 ч.л. зехтин или гроздово олио

1 с.л. картофено нишесте

Маската е подходяща за суха и нормална кожа. Дамите, които имат мазна кожа, трябва да заменят зехтина с гроздово или орехово олио.

Отстранете кожата на домата, след което го пасирайте. Добавете нишестето и зехтина. Загрейте леко сместа на водна баня при непрекъснато бъркане. След като маската се сгъсти леко, охладете и я нанесете върху лицето си.

Оставете я да действа около 25 минути. Изплакнете с топла вода.

източник:.supreme-beauty.com

Крем със секрет от охлюв
Крем със секрет от охлюв – изглажда бръчките, премахва старческите петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *