Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кисел трън и конопено семе церят цистит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от кисел трън, конопено семе, ленено семе и по 50 г корен от гръмотрън кори от репей. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 г вряла вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди ядене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от орех, индийски лишеи и стръкове от бял имел и по 30 г дяволска уста и хмел. 1 супена лъжица от дрогата се залива с 400 г вряла вода. След 6 часа запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 г 20 минути преди хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 70 г листа от градински чай, 40 г исландски лишеи, 50 г стръкове от жаблек, 50 г корени от блатен тъжник и 30 г коренища от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряла вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 5 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г кори от дъб и дъбов лишей, 40 г листа от градински чай, 50 г стръкове от жаблек. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 г вряща вода. Киснат 3 часа и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти на ден по 100 г, 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *