БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

2 лева – точно толкова струва домашната козметика на 62-годишната манекенка Ясмина Росси

Каква е тайната за вечната младост на Ясмина Росси?

Манекенката Ясмина Росси изглежда невероятно добре на 62-годишна възраст. Дамата, която е започнала кариерата си като моделка на 28 години, продължава да изненадва феновете си, като наскоро дори участва в реклама за бански костюми. И докато повечето й колежки отдавна са се пенсионирали, тя работи активно.

домашната козметика
Тя е на 62 години!

Снимките, които са публикувани в интернет, не са ретуширани. Ясмина споделя, че използва минимум грим и никога не си е правила пластична операция. Казва, че красотата й е естествена.

Какъв еликсир използва 62-годишната манекенка за вечна младост?

„Моята козметика е домашна. Не използвам мазила, които съдържат химия. Всъщност продуктите, които използвам, ги има във всяка кухня“, разкрива моделката.

Ясмина Росси
Ясмина Росси използва единствено домашна козметика

Веднъж седмично Ясмина си прави пилинг със смес от зехтин и кафява захар. Тази домашна козметика струва не повече от 2 лева.

Освен зехтин понякога тя използва арганово и розово масло.

„Аз съм от остров Корсика. Израснах в най-обикновено семейство, като във всички ястия винаги слагахме зехтин. Жените в моя род го използваха и за грижа за кожата. Баба ми например почина на 95-годишна възраст – беше стройна и имаше красива кожа“, разказва още Роси.

Росси
Ясмина Росси

Естествено, зехтинът не е единствената тайна за перфектния й външен вид. Ясмина няма вредни навици, движи се много и набляга на полезните средиземноморски специалитети.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *