Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на повече от 10 болести след прочистване на лимфата по метода Уокър

При повече от 10 болести помага прочистването на лимфата по метода на доктор Норман Уокър. Възползвайте се от тази лесна и ефективна рецепта


Днес имате възможността да се запознаете с един уникален метод за прочистване на лимфата. Ако го практикувате редовно ще подобрите състоянието си, при положение че страдате от някои от следните заболявания:

Показания за прочистване на лимфната

– артроза;
– артрит със ставен оток;
– заболявания на лимфните жлези;
– коронарна болест на сърцето;
– остри хронични заболявания на
дихателните пътища и параназалните синуси;
– заболявания на ушите (отит);
– заболявания на очите (глаукома);
– хроничен тромбофлебит;
– хронични заболявания на урогениталната система;
– спинална остеохондроза.

След почистването на лимфата ще подобрите имунитета, ще станете по-устойчиви на различни инфекции и болести (например, на сезонни простуди). Вашата енергия и работен капацитет ще се увеличат значително!

Лимфната система е важна част от имунната система. Нейната задача е да предпазва тялото от микроби, бактерии и вируси. Те се неутрализират в лимфните възли и това им пречи да влязат в кръвта.

Доктор Норман Уокър

Лимфните възли защитават тялото. Ето защо, тяхното запушване с мазнини, протеини, скорбяла и др. води до застой в лимфната система. Резултатът е развитието на някои много сериозни заболявания, като лимфогрануломатоза.

Лимфата е циркулираща форма на междуклетъчната течност. В състава си тя е много подобна на кръвта и съдържа някои от съставните й части, които изтичат през стените на кръвоносните съдове.

Лимфата и нейното значение за здравето на тялото

Основните функции на лимфата: трофична (хранителна) и защитна. Тя играе огромна роля в снабдяването на клетките с хранителни вещества и отстраняването на метаболитни елементи, мъртви левкоцити, фагоцити, микроби, вируси и др.

Ускоряването на лимфния поток увеличава интензивността и динамиката на метаболитните процеси, а забавянето и стагнацията на лимфната течност намалява живота на клетките и тъканите. Когато шлаката на тялото е в големи количества, лимфните възли и далака са пълни с токсини и не могат да изпълняват своите очистващи и защитни функции. Следователно, лимфното почистване носи голямо облекчение на хората с белодробни и сърдечно-съдови, бъбречни заболявания. Най-вече прочистването на лимфата помага на хората страдащи от Синдром на хроничната умора.

Малките лимфни съдове, преминаващи близо до артериите и вените, събират лимфа от тъканите, а стените им са толкова тънки и пропускливи, че изваждат големи молекули и бактерии, които не могат да проникнат в капилярите от тъканите. На „кръстовището“ на лимфните съдове са лимфните възли, в които се неутрализират бактериите и токсините.

Така лимфната система е част от имунната система и замърсяването ѝ може да доведе до големи проблеми. Но също така е ясно, че преди да започнете да прочиствате лимфата, трябва да прочистите червата и черния дроб. Най-доброто време за почистване на лимфата е пролетта.

Прочистване на лимфната система по метода Уокър

Вземете 2 кг лимони (с кора, но без семена), 2 кг червено цвекло, 2 кг моркови, 2 кг нар, 2 кг боровинки и мед. Пригответе сока (всеки поотделно), след това смесете всичко. Сокът от цвекло трябва да се приготви и сложи пръв. Медът не се загрява.

Миксирайте соковете и добавете меда. Готовият микс трябва да се ​​съхранява в хладилник, в стъклен буркан с плътно прилепнал капак.

Вземете 50 мл от сместа, разредете я с 50 мл топла вода. Приемайте на празен стомах в продължение на 10 дни подред. След това в рамките на 5 дни направете почивка. Повторете 15-дневния цикъл докато свърши приготвената смес.

Специалистите препоръчват почистване на лимфата 2 пъти в годината – през есента и пролетта.

Освен за прочистване на лимфата, Метода Уокър има благоприятен ефект върху организма при хипертония, заболявания на стомашно-чревния тракт, псориазис, хемороиди и остеохондроза.

Източник: zid.com.ua

уред за сребърна вода
Сребърната вода помага при много здравословни проблеми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Лечение на повече от 10 болести след прочистване на лимфата по метода Уокър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *