Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 рецепти за прочистване на далака от руския билкар Юрий Константинов

Предлагаме ви две много ефективни и прости рецепти за прочистване на далака, предоставени от руския билкар Юрий Константинов

Слезката (далака), костният мозък и лимфните възли са кръвотворни органи. Костният мозък е отговорен за образуването на червени кръвни клетки, различни форми на левкоцити и тромбоцити. Лимфните възли участват в подобряването на кръвта, произвеждайки лимфоцити и плазмени клетки.

Лиз Бурбо, в книгата си „Твоето тяло казва“ Обичай себе си! „, пише за възможни метафизични причини за проблеми и заболявания на далака.

Далакът е орган, разположен под левия бял дроб. Слезката предпазва организма от инфекция. Той също така участва в пречистването на кръвта и е един от основните резервоари за кръвта, който при необходимост, може бързо да освободи в общата циркулация голям брой червени кръвни клетки, и по този начин частично да компенсира загубата на кръв.

„Тимусната жлеза , далакът и двете надбъбречни жлези са свързани с личността. Хипофизната и епифизната жлези са до голяма степен свързани с духовната страна на нашата природа. „ – Макс Хендел.

Макар далака често да остава извън нашите грижи, и да не предизвиква кой знае какви притеснения, от добрата му работа зависи цялостното подобрение на състоянието на организма.

Естествен начини за почистване на далака

1. Метод за почистване на далака с помощта на сок от бяло зеле.

2. Методът за почистване на далака с помощта на просо.

Освен хемопоетични функции, далакът също така изпълнява защитни функции, участва в метаболизма, произвежда антитела, бори се с бактерии. Колкото по-добре работи той, толкова по-силна е имунната система.

Както вече стана ясно, слезката е част от имунната система. Далакът е по-добре да се почиства през втората половина на есента или началото на зимата.

Метод за прочистване на далака с помощта на сок от бяло зеле

Пийте сок от бяло зеле по половин чаша 3 пъти на ден преди хранене в продължение на 2 седмици. След това, за една седмица, вземете почивка и повторете.

Трябва да се направят три такива курса, като между всеки един от тях има по една седмица почивка.

Метод за почистване на далака с помощта на просо

Накиснете 2 супени лъжици просо за през нощта. На следващия ден изяжте тази сурова каша, от която ще трябва да взимате по 1 супена лъжица 30 минути преди хранене 2 пъти на ден. Курсът на лечение е в рамките на 10 дни. През това време е препоръчително да се спазва строг вегетариански режим.

От книгата на Юрий Константинов „Почистване на тялото с народни средства“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *