Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Победете сами болките от артрит

Смесват се равни части стръкове от пача трева и полски хвощ, листа от мечо грозде, цветчета от метличина, царевична коса, брезови пъпки и бобови шушулки. 1 лъжица от сместа се залива с 1 чаша вряла вода, държи се на вряща водна баня 10 минути, оставя се да кисне 30 минути и се прецежда. Пие се по половин чаша 4 или 5 пъти дневно 30 минути преди ядене. Същата рецепта е подходяща и при подагра.

Против болки в ставите и костите. 2 дафинови листа се начукват на ситно и врят 10 минути в 300 мл вода. След това съдът се похлупва и се оставя 2 часа. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти на ден 30 минути преди ядене. Процедурата продължава 2 седмици, почива 10 дни и при необходимост се повтаря.

Изгарят се сухи лозови пръчки. Взема се пепелта и се смесва с суха свинска мас (не солена) с тази смес се мажат засегнатите от артрита части. След едномесечно прилагане болките ще изчезнат напълно.

В силна домашна ракия се слагат силни диви кестени. Сместа престоява 3 дни. С тази течност се мажат засегнатите от артрита места. Едно пакетче сяра за вътрешна употреба и едно бурканче мед се смесват и се разбъркват добре. Болното място се маже чрез втриване и се увива. Ако артритът е на ръцете се ползват стари ръкавици. Процедурата се прави вечер в продължение на 10 дни.

2 супени лъжици корен от брош се поставят в емайлиран съд и се заливат с 2 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Прецежда се. Пие се на малки порции през целия ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *