Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Овчарска торбичка и златна пръчица помагат при нередовна менструация

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от овчарска торбичка, стръкове от водно пепериче, стръкове от полски хвощ и 70 г златна пръчица. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се по 75 г (една винена чаша) 6 пъти дневно 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г овчарска торбичка, корени от гръмотрън, стръкове от пчелник, стръкове от водно пипериче и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 1 винена чаша (75 г) 20 минути преди и 40 след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 150 г плодчета от хвойна, корени от гръмотрън и корени от магданоз. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Врят 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 5 пъти дневно по 100 г 20 преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от репей, корени от бял оман, корени от глухарче и стръкове от коприва и по 60 г листа от бреза и стръкове от риган. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Врят 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *