ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

BB, CC, DD, PP, EE кремове – каква е разликата между тях и за кого са подходящи?

BB, CC, DD кремове… Какво се крие зад тези абревиатури?

Каква е разликата между тези кремове? За какъв тип кожа са подходящи?

В следващите редове ще ви запознаем със значението на тези означения върху кремовете:

ВВ кремове

Те се появиха на пазара преди няколко години. Абревиатурата BB означава Beauty Balm (балсам за красота). Немски дерматолози са ги измислили като средство за възстановяване и възобновяване на кожата след козметични процедури или дълбок пилинг. Служат както за гримиране, така и за грижа за лицето.

BB кремът е подходящ е за всички сезони и създава добро покритие. Освен това има много добро хидратиращо действие върху кожата.

Тези кремове могат да се справят с възпалените участъци по лицето, както и да прикрият нежеланата пигментация. Те са отлична база за нанасяне на грим и същевременно прикриват идеално недостатъците по кожата. Съдържат и слънцезащитен фактор.

кремове
Каква е разликата между BB, CC, DD, PP, EE кремовете?

DD кремове

Тези кремове се грижат за кожата ви през цялото време, като същевременно я защитават. Точно това означава и наименованието им – Daily Defence (или защита през деня).

Съдържат по-голям слънцезащитен фактор, което ги прави изключително подходящи за употреба в големите градове. Подходящи са за по-възрастните дами, тъй като помагат в борбата срещу състаряването на кожата.

СС кремове

Задачата им е тясно свързана с корекцията на тена. Справят се отлично както с пожълтяването, така и с почервеняването на кожата. Те са по-леки и лесни за употреба. Съставени са от специални частици, които осветяват кожата и я превръщат в свежа и гладка. Не са подходящи за проблемна и мазна кожа.

РР кремове

Чудесна основа за грим. Съдържащите се в тях розови частици запълват всички неравности по кожата и я карат да изглежда перфектна.

Върху такъв крем можете спокойно да поставите слой козметични средства. Подходящ е за всички видове кожа, но не трябва да се използва като самостоятелен продукт.

ЕЕ кремове

Те подновяват и ексфолират кожата, като същевременно я предпазват от слънчевите лъчи.

ЕЕ кремът се препоръчва за чувствителна кожа, но не е подходящ за честа употреба. Прекрасно средство за премахване на черни точки и старчески петна.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *