ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С тази диета ще свалите 10 кг за 30 дни (лесна и ефикасна)

Не е никак трудна за спазване

Хората, доверили се на тази диета, твърдят, че е изключително ефикасна. С нея можете да свалите 10 кг. в рамките на един месец.

Всеки, който се е подлагал някога на диети, знае, че за да е ефикасен режимът, първо трябва да се избавите от токсините. В противен случай няма да постигнете желаните резултати.

тази диета
Тази диета е изключително ефикасна

Трябва обаче да отбележим, че колкото и ефикасна да е тази диета, тя не е подходяща за хора, страдащи от язва, колит и гастрит. Внимавайте и с количеството кафе, което приемате на ден!

Това, което се изисква от вас, е да консумирате по 1 литър зелен чай в рамките на деня. Можете да го пиете топъл или пък охладен – изборът е ваш.

Количеството е достатъчно, за да стопи ефикасно излишните мазнини.

Трябва да знаете, че има някои особености при приготвянето на зеления чай и е нужно да ги спазите. Зеленият чай се запарва с гореща, но в никакакъв случай с кипяща вода! Оставя се да престои 3-5 минути, след което се прецежда. На 200 мл. вода трябва да сложите 2 ч.л. зелен чай. Ако количеството чай е по-малко, няма да получите необходимата концентрация.

Съхранявайте листата зелен чай в стъклен съд с плътна капачка, тъй като те поемат много бързо страничните аромати и влагата, а това оказва пагубно въздействие върху полезните им свойства.

зелен чай отслабване
Зелен чай за лесно отслабване

Докато спазвате диетата е позволено да консумирате следните храни:

– Риба и месо, но задължително варени;

– Мляко и млечни продукти – сиренето задължително трябва да бъде обезсолено;

– Плодове и зеленчуци;

– Яйца.

Много е важно да запомните, че не трябва да пиете зеления чай по време на хранене. Това става задължително половин час преди или след хранене. Освен това е добре да консумирате винаги прясно приготвен чай. В противен случай се губят голяма част от полезните му свойства.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *